CELEBRITIES

Η ομιλία - ύμνος του Joaquin Phoenix για τον Heath Ledger στα SAG Awards 2020


The Jennettes

20 Ιανουαρίου 2020

Η ομιλία - ύμνος του Joaquin Phoenix για τον Heath Ledger στα SAG Awards 2020

Ο Heath Ledger έχει φύγει, αλλά σίγουρα δεν έχει ξεχαστεί. Στα βραβεία SAG Awards 2020, ο ηθοποιός υμνήθηκε από τον Joaquin Phoenix, καθώς ο σταρ του "Joker" δέχτηκε το βραβείο του για την καλύτερη ανδρική ερμηνεία.

Ο Ledger είχε υποδηθεί τον κακοποιό του κωμικού βιβλίου στο "The Dark Knight" το 2008 και κέρδισε πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων, Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και Βραβείο SAG. "Πραγματικά, στέκομαι εδώ στους ώμους του αγαπημένου μου ηθοποιού, Heath Ledger", είπε o Joaquin Phoenix. O Ledger πέθανε το 2008 από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ήταν 28 ετών.

Εκτός από τον φόρο τιμής στον Ledger, ο Phoenix εκμεταλλεύθηκε τη στιγμή και μίλησε απευθείας στους συνυποψηφίους του ξεχωριστά. Για τον Leonardo DiCaprio για  το "Once upon.. a Time In Hollywod", είπε, "Αποτελείς έμπνευση για περισσότερα από 25 χρόνια για μένα και τόσους άλλους ανθρώπους". Για τον Christian Bale στο "Ford v Ferrari" ανέφερε ότι ποτέ δεν έχει υπάρξει κακή απόδοση και "είναι εξοργιστικό". Ενώ για την απόδοση του Adam Driver τη χαρακτήρισε απίστευτη και τέλος για τον Taron Egerton τόνισε ότι «δεν μπορώ  να περιμένω να δω τι άλλο θα κάνεις».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: SplashNews

Δείτε ακόμη:BEST DRESSED SAG AWARDS 2020

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.