CELEBRITIES

Η βασιλική οικογένεια γίνεται σειρά animation με πρωταγωνιστή τον μικρό πρίγκιπα George


The Jennettes

22 Ιανουαρίου 2020

Η βασιλική οικογένεια γίνεται σειρά animation με πρωταγωνιστή τον μικρό πρίγκιπα George

Η βασιλική οικογένεια εδώ και πολύ καιρό έχει απασχολήσει το ενδιαφέρον του κοινού, ιδίως μέσα από τη σειρά The Crown.

Αυτή τη φορά, ο παραγωγός των Family Guy και Will & Grace, Gary Janetti, που έχει μετατρέψει τον λογαριασμό του στο Instagram σε έδαφος για επιτυχημένα memes του πρίγκιπα George, αυτή τη φορά σκέφτηκε να τα αξιοποιήσει για τη δημιουργία ενός TV Show για το HBO Max.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έγινε την Τρίτη, η σειρά κινουμένων σχεδίων με τίτλο The Prince θα είναι μια σάτιρα γύρω από τη ζωή του πιο νεαρού κληρονόμου του βρετανικού θρόνου, του πρίγκιπα του Cambridge, George.

Η σειρά θα εστιάζει στην καθημερινότητα του μικρού πρίγκιπα ενώ ο λογαριασμός με meme γύρω από το όνομά του δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 μετά την φωτογράφιση από την πρώτη του μέρα στο σχολείο. 

Ο Janetti θα κάνει τη φωνή του πρίγκιπα George, ενώ ο Orlando Bloom θα κάνει εκείνη του πρίγκιπα Harry. Μεταξύ άλλων, η φωνή της Meghan Markle θα γίνει από την Condola Rashad, η φωνή της βασίλισσας Ελισάβετ θα γίνει από Frances de la Tour, η φωνή της Kate Middleton θα γίνει από τη Lucy Punch ενώ η φωνή του πρίγκιπα William, από τον Iwan Rheon.  

Δείτε ακόμη: BEST DRESSED SAG AWARDS 2020

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.