CELEBRITIES

Η Emma Corrin μπαίνει επιτέλους στο The Crown ως Diana και είναι ολόιδιες


24 Ιανουαρίου 2020

Η Emma Corrin μπαίνει επιτέλους στο The Crown ως Diana και είναι ολόιδιες

Το “The Crown” έχει αναδειχτεί σε μία από τις αγαπημένες σειρές του κόσμου και συνεχώς αποκτά περισσότερους fans. Στην τέταρτη σεζόν, αναμένεται να δούμε για πρώτη φορά την Emma Corrin στον ρόλο της πριγκίπισσας Diana.

Στον νέο κύκλο της σειράς του Netflix θα δούμε να ξετυλίγεται η ζωή της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε φωτογραφίες της νεαρής ηθοποιού από τα γυρίσματα, ωστόσο η ομοιότητα της με τη Lady D. μας αφήνει άφωνες σε κάθε εικόνα που έρχεται στην δημοσιότητα και ανυπομονούμε όλο και περισσότερο.

jenny.gr

«Είμαι κάτι περισσότερο από ενθουσιασμένη και νιώθω μεγάλη τιμή που θα συμμετέχω στο The Crown για την τέταρτη σεζόν. Είχα κολλήσει με τη σειρά από το πρώτο επεισόδιο και το να σκέφτομαι ότι τώρα θα είμαι κι εγώ μέρος αυτής της ταλαντούχας οικογένειας, είναι απλώς σουρεαλιστικό. Η πριγκίπισσα Diana ήταν ένα πρότυπο και συνεχίζει μέχρι τώρα να εμπνέει. Το να μου δοθεί η ευκαιρία να την υποδυθώ μέσα από τη γραφή του Peter Morgan είναι η πιο εκπληκτική ευκαιρία και θα αγωνιστώ για να δικαιώσω όσους με επέλεξαν», είχε πει η Emma Corrin όταν επιλέχθηκε για τον ρόλο.

jenny.gr

Φωτογραφίες: SplashNews 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.