CELEBRITIES

Η μητέρα της Lady Gaga συγκινεί, μιλώντας για την κατάθλιψη της τραγουδίστριας


The Jennettes

29 Ιανουαρίου 2020

Η μητέρα της Lady Gaga συγκινεί,  μιλώντας για την κατάθλιψη της τραγουδίστριας

Η Cynthia Germanotta, μητέρα της Lady Gaga, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε η διάσημη τραγουδίστρια και συγκινεί τους πάντες.

"Στο γυμνάσιο, επειδή ήταν μοναδική, άρχισε να υποφέρει", ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της Lady Gaga. "Ξέρετε, αισθανόταν απομονωμένη από όλα όσα γίνονταν. Ταπεινωμένη. Τρελή. Και άρχισε να αμφισβητεί τον εαυτό της και τις ικανότητές της. Και εκείνη την περίοδο εμφάνισε κατάθλιψη. Προσπαθούσαμε να τη βοηθήσουμε, αλλά δεν ξέραμε τα πάντα", πρόσθεσε η Germanotta.

"Καθώς η σταδιοδρομία της απογειωνόταν και ταξιδεύαμε ανά τον κόσμο και μιλούσαμε στους νέους ανθρώπους, συνειδητοποιήσαμε πόσοι άλλοι νέοι είχαν παρόμοιες εμπειρίες", συνέχισε η μητέρα της τραγουδίστριας Η Gaga άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά της για την ψυχική της υγεία το Δεκέμβριο του 2016, όταν αποκάλυψε τη μάχη της με την κατάθλιψη κατά τη διάρκεια επίσκεψής της σε μια ομάδα άστεγων εφήβων LGBTQ στη Νέα Υόρκη. Ενώ αποκάλυψε ότι η μάχη της με την κατάθλιψη συνέβη όταν δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στα 19 της χρόνια. 

Δείτε ακόμη: Οι πιο extreme εμφανίσεις της Lady Gaga

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.