CELEBRITIES

Το τρίτο τους παιδί περιμένουν ο Enrique Iglesias και η Anna Kournikova


The Jennettes

30 Ιανουαρίου 2020

Το τρίτο τους παιδί περιμένουν ο Enrique Iglesias και η Anna Kournikova

Η Anna Kournikova είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί.

Ξανά γονείς θα γίνουν ο Enrique Iglesias και η Anna Kournikova. Σε ισπανικό περιοδικό φιλοξενούνται αποκλειστικές φωτογραφίες του ζευγαριού που «προδίδουν» τη δεύτερη εγκυμοσύνη της πρώην πρωταθλήτριας του τένις. Ο φακός εντόπισε το ζευγάρι σε μία θαλάσσια εξόρμησή τους, με το πολυτελές γιοτ τους. Η φουσκωμένη κοιλίτσα της διάσημης αθλήτριας μαρτυρά ότι η ξανθιά καλλονή βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Όπως όλα δείχνουν, το ερωτευμένο ζευγάρι σύντομα θα αποκτήσει  νέο μέλος στην οικογένειά τους και θα χαρίσει στα δίδυμα παιδιά τους, τον Nicholas και τη Lucy, που τον περασμένο Δεκέμβριο έγιναν 2 ετών, ένα αδερφάκι.

Αν και κατά καιρούς, τόσο ο Ενρίκε όσο και η Άννα, μοιράζονται φωτογραφίες με τα παιδιά τους στα social media, επιδιώκουν να προστατεύουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο ποπ σταρ και η πρώην τενίστρια και μοντέλο είναι μαζί περίπου τα τελευταία είκοσι χρόνια και κρατούν τις στιγμές τους, αυστηρά προσωπικές.

Δείτε ακόμη: Celebrities με φορέματα και μπότες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.