CELEBRITIES

Στενός φίλος του πρίγκιπα Harry αποκαλύπτει: «Υποφέρει πολύ από όσα του έχουν συμβεί»


The Jennettes

31 Ιανουαρίου 2020

Στενός φίλος του πρίγκιπα Harry αποκαλύπτει: «Υποφέρει πολύ από όσα του έχουν συμβεί»

Περίπου έναν μήνα μετά την είδηση του Meghxit, ένας από τους πιο στενούς φίλους του πρίγκιπα Harry, ο Nacho Figueras μίλησε στο ABC News, εν όψει του Royal Divide: Harry, Meghan and The Crown, αποκαλύπτοντας τον τρόπο που ο Harry βιώνει την έξοδο από το Παλάτι, αλλά και το πώς είναι η ζωή του σήμερα στον Καναδά.

Όπως δήλωσε ο φίλος του για εκείνον, με τον οποίο μίλησε πριν λίγες ημέρες: «Έχει υποφέρει πάρα πολύ από όλα αυτά που του έχουν συμβεί και κυρίως, από όσους τον κρίνουν. Θέλει να έχει μια φυσιολογική ζωή όσο φυσικά, αυτό είναι εφικτό. Γιατί όταν έχεις γύρω σου και έξω από το σπίτι σου τόσους paparazzi, που προσπαθούν να φωτογραφίσουν τον γιο σου, δεν μπορείς να έχεις εύκολα μια φυσιολογική ζωή».

Όπως ο ίδιος συνέχισε, «Προσπαθεί με κάθε τρόπο να προστατέψει την οικογένεια του, τη γυναίκα και το παιδί του. Έχει γίνει ένας απίστευτος άντρας, ένας άντρας που η μητέρα του, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, θα ήταν πολύ υπερήφανη γι’ αυτόν. Όλοι θυμόμαστε πως και η μητέρα του αντιμετώπιζε ακριβώς τα ίδια προβλήματα με τους φωτογράφους».

Δείτε ακόμη: Οι πιο iconic εμφανίσεις της Πριγκίπισσας Diana

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.