CELEBRITIES

Η αποστομωτική απάντηση της Eva Mendes σε σχόλιο θαυμάστριας που της έγραψε ότι "γερνάει"


The Jennettes

3 Φεβρουαρίου 2020

Η αποστομωτική απάντηση της Eva Mendes σε σχόλιο θαυμάστριας που της έγραψε ότι "γερνάει"

Η εντυπωσιακή ηθοποιός, Eva Mendes ανέβασε πρόσφατα στον λογαριασμό της στο Instagram βίντεο από ένα επαγγελματικό meeting, στο οποίο ευχαριστούσε το κοινό για την αγάπη και τη στήριξη που της δείχνει. 

Πολλοί ήταν οι θαυμαστές που έσπευσαν να απαντήσουν με θετικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση, ωστόσο μία γυναίκα εστίασε στο κατά πόσο ο χρόνος έχει επηρεάσει την ηθοποιό, σχολιάζοντας: "Γερνάει"...

Η Eva Mendes δεν άφησε το κακεντρεχές σχόλιο να περάσει έτσι, απαντώντας: "Ναι, έχεις δίκιο. Δόξα τω Θεώ που μεγαλώνω. Αυτό σημαίνει ότι είμαι ακόμα εδώ. Σύντομα θα γίνω 46 και είμαι ευγνώμων που μεγαλώνω. Υποτίθεται ότι το σχόλιο σου έπρεπε να με κάνει να νιώσω άσχημα; Δεν το έκανε. Με έκανε να νιώσω ευγνωμοσύνη. Οπότε σε ευχαριστώ για την υπενθύμιση ότι είμαι ακόμα εδώ".

Φυσικά, από κάτω ακολούθησαν οι απαντήσεις πολλών χρηστών, που υποστήριξαν την ηθοποιό. Όταν κάποιος follower της, της έγραψε: "Ίσως ήθελε να γράψει κούκλα ή σέξι. Σίγουρα μπέρδεψε τι έγραφε γιατί τίποτα δεν προδίδει την ηλικία σου", η Eva απάντησε ξανά: "Σ΄ευχαριστώ για την αγάπη σου. Ειλικρινά, δε με αναστάτωσε, απλώς με στενοχώρησε ότι κάποια κοπέλα θεωρεί κακό το να μεγαλώνεις. Το να μεγαλώνουμε είναι ο σκοπός μας, έτσι δεν είναι; Ανυπομονώ να μεγαλώσω". 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ evamendes

Δείτε ακόμη: Eva Mendes: Το απόλυτο θηλυκό 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.