CELEBRITIES

H υπόκλιση του Joaquin Phoenix και το αστείο του πρίγκιπα William για την ταινία «Joker»


The Jennettes

4 Φεβρουαρίου 2020

H υπόκλιση του Joaquin Phoenix και το αστείο του πρίγκιπα William για την ταινία «Joker»

Ο Joaquin Phoenix όχι μόνο παρέλαβε το βραβείο BAFTA για τον ρόλο του στην ταινία "Joker", αλλά συναντήθηκε και με τον πρίγκιπα William. Μάλιστα, θέλοντας να τηρήσει το πρωτόκολλο, ο διάσημος ηθοποιός υποκλίθηκε μπροστά στον Πρίγκιπα.

Στη συνάντηση τους, ο αγαπημένος ηθοποιός, θέλοντας να τηρήσει το βασιλικό πρωτόκολλο, υποκλίθηκε μπροστά στον δούκα του Cambridge, με τον τελευταίο να του λέει: «Είναι υπέροχο να σε γνωρίζω. Λάτρεψα τον Joker. Ήταν υπέροχο» ενώ συνέχισε αστειευόμενος: «Το ανέβαλα συνεχώς να δω την ταινία, κυρίως το βράδυ, καθώς όλοι μου έλεγαν: πρόσεχε πότε θα δεις την ταινία. Αλλά όταν τελικά το έκανα, με συνεπήρε, ήταν πραγματικά εκπληκτική ταινία».

Ακόμη, ο Joaquin Phoenix είπε κατά την παραλαβή του βραβείου του: «Νιώθω μεγάλη τιμή και ευγνωμοσύνη που είμαι εδώ απόψε. Τα BAFTA υποστήριζαν πάντα την καριέρα μου και αισθάνομαι προνομιούχος γι’ αυτό. Πρέπει όμως να πω πως ταυτόχρονα νιώθω διχασμένος γιατί πολλοί από τους συναδέλφους μου, δεν έχουν αυτό το προνόμιο. Νομίζω πως στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε έγχρωμους ανθρώπους, πως δεν είναι ευπρόσδεκτοι εδώ. Νομίζω ότι αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουμε σε ανθρώπους που συνέβαλαν τα μέγιστα στο μέσο και την βιομηχανία μας με τρόπο που εμείς να ωφελούμαστε».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Splash News

Δείτε ακόμη: BAFTA 2020

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.