CELEBRITIES

Η Sharon Stone στα 61 της πιο γοητευτική από ποτέ με χαμόγελο που ξεπερνά στη λάμψη το glam jumpsuit της


The Jennettes

5 Φεβρουαρίου 2020

Η Sharon Stone στα 61 της πιο γοητευτική από ποτέ με χαμόγελο που ξεπερνά στη λάμψη το glam jumpsuit της

Είναι 61 χρονών και είναι πιο γοητευτική από ποτέ.

Ο λόγος για τη Sharon Stone, η οποία φαίνεται να αγαπά τον εαυτό της όλο και περισσότερο. Εξάλλου, η ίδια έχει δηλώσει ότι τα 40 ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής της. Και η αλήθεια είναι ότι κοιτάζωοντάς την τώρα στα 60, κανείς δεν αμφιβάλλει ότι πρόκειται για μία ακόμα δεκαετία που η Sharon Stone θα συνεχίζει να γοητεύει. 

jenny.gr

Η όμορφη ηθοποιός, βρέθηκε σε party του περιοδικού Vanity Fair και έκανε μία εμφάνιση που πολλές νεότερες celebrities θα ζήλευαν. Φόρεσε ένα sequined halterneck jumpsuit σε μαύρο χρώμα της Eliza Jane Howell, το οποίο συνδύασε με μία χρυσή ζακέτα από πάνω. 

Κι ενώ το jumpsuit ήταν σαφώς λαμπερό, το πρόσωπό της ήταν αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις. Με τις ρυτίδες της να είναι η γοητεία της και με ένα χαμόγελο που ακόμα αποδίδει το sexiness, που την έχει ταυτίσει το κοινό, η Sharon Stone έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις τις βραδιάς. 

Το μακιγιάζ της ήταν σε ήπιους τόνους χρωματικά, ενώ τα γυαλιά ηλίου με τον μπλε φακό, που άλλες φορές μοιάζουν ενοχλητικά σε ένα τέτοιο σύνολο, στην περίπτωσή της σαν να ταίριαξαν άψογα. 

Εκτός του ότι το outfit αποτελεί έμπνευση στιλιστικά, η ίδια η Sharon Stone είναι η απόδειξη ότι όταν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, ο χρόνος είναι αδύνατον να γίνει εχθρός σου. Επομένως, η ηλικία είναι ένας αριθμός και μόνο -κλισέ αλλά αλήθεια- και η γοητεία πηγάζει από μέσα μας. Η Sharon Stone είναι το ζωντανό παράδειγμα. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.