CELEBRITIES

O Tom Hanks και η Rita Wilson χαιρετούν τους Έλληνες στα Oscars 2020: «Γεια σας στην Ελλάδα»


The Jennettes

11 Φεβρουαρίου 2020

O Tom Hanks και η Rita Wilson χαιρετούν τους Έλληνες στα Oscars 2020: «Γεια σας στην Ελλάδα»

O Tom Hanks και η Rita Wilson όταν βρέθηκαν στο κόκκινοο χαλί των Oscars 2020 δεν έχασαν ευκαιρία να απευθυνθούν στους Έλληνες και μάλιστα χαιρετώντας στα ελληνικά.

Ο 63χρονος ηθοποιό και πρόσφατα ππολιτογραφημένος Έλληνας, περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με τη σύζυγό του Rita Wilson και παραχώρησαν παράλληλα κάποιες δηλώσεις στο κανάλι «Ε!». Ο ηθοποιός δήλωσε ότι αυτή είναι μια πολύ ευχάριστη προσωπική στιγμή για την οικογένειά του, ενώ η Rita Wilson φώναξε στην κάμερα στα ελληνικά: «Γεια σας στην Ελλάδα».

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια είπε ότι επόμενο βήμα της καριέρας της είναι οι συναυλίες της στη Νότια Κορέα, στο πλαίσιο της προώθησης του τέταρτου άλμπουμ της, για το οποίο είχε εμφανιστεί το περσινό καλοκαίρι και στη σκηνή του Ιδρύματος Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. O Hanks εμφανίστηκε ιδιαίτερα κεφάτος, ενώ δεν δίστασε να κάνει ακόμη και push-ups.

jenny.gr
Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: SplashNews

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.