CELEBRITIES

Η Ashley Graham δείχνει πώς είναι το γυναικείο σώμα μετά τον τοκετό μέσα από μία selfie


12 Φεβρουαρίου 2020

Η Ashley Graham δείχνει πώς είναι το γυναικείο σώμα μετά τον τοκετό μέσα από μία selfie

Η Ashley Graham έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 18 Ιανουαρίου και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη.

Ωστόσο, η ίδια προχώρησε σε μια δημοσίευση στο Instagram, τονίζοντας πως η ζωή μιας γυναίκας μετά τη γέννα δεν είναι "πλασμένη μόνο με ουράνια τόξα και πεταλούδες". 

Η selfie στην οποία ποζάρει η νέα μαμά, δείχνει το σώμα της μετά τον τοκετό, υπογραμμίζοντας πως "κανείς δεν μιλάει για την αποκατάσταση και την επούλωση μετά από αυτόν". H ίδια ξεκινάει με τα παρακάτω λόγια το post της, "Σηκώστε το χέρι σας αν δεν ξέρατε μέχρι τώρα ότι θα πρέπει να αλλάζετε πάνες και για εσάς τις ίδιες. Μετά από τόσα χρόνια στη μόδα, δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι τα εσώρουχα μιας χρήσης θα γίνονταν το αγαπημένο μου κομμάτι ένδυσης αλλά να...εδώ είμαι".

"Kανείς δεν μιλάει για την αποκατάσταση και την επούλωση μετά τον τοκετό"

Το plus size μοντέλο παρουσιάζει μέσα από τη δημοσίευση, τις δυσκολίες που συναντά κάθε γυναίκα μετά τον τοκετό και το γεγονός πως χρειάζεται χρόνος μέχρι το γυναικείο σώμα να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν πριν την εγκυμοσύνη.

Η Ashley Graham και ο Justin Ervin παρόλα αυτά, διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους με τον ερχομό του γιου τους, διανύοντας τις πρώτες τρυφερές στιγμές μαζί του. 

Η μητρότητα άλλωστε, είναι μία περίοδος γεμάτη αντιφατικά συναισθήματα και πολλές μικρές συγκινήσεις. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.