CELEBRITIES

Τι κοινό έχουν η Kate Middleton, η Meghan Markle και η Diana;


The Jennettes

12 Φεβρουαρίου 2020

Τι κοινό έχουν η Kate Middleton, η Meghan Markle και η Diana;

Μπορεί να νομίζετε ότι ο τρόπος που κάνετε μία κίνηση, είναι τυχαίος αλλά κάθε κίνηση από τα βασιλικά μέλη είναι προσχεδιασμένη και γίνεται για έναν συγκεκριμένο λόγο.

Για παράδειγμα, η βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποιεί την τσάντα της για να κάνει σήμα στο προσωπικό της όταν έχει κουραστεί από μια επίσημη συζήτηση προκειμένου να αποχωρήσει από αυτή ενώ η πριγκίπισσα Diana τη χρησιμοποιούσε όταν ήθελε να κρυφτεί από τους paparazzi.

Εάν έχετε παρατηρήσει λίγο καλύτερα την Kate Middleton και τη Meghan Markle, από τότε που η τελευταία βρισκόταν φυσικά, ακόμη στα βασιλικά της καθήκοντα, θα έχετε διαπιστώσει πως οι δύο δούκισσες τοποθετούν σχεδόν πάντα τις clutch bags τους στο αριστερό τους χέρι. Γιατί όμως;

Οι δύο royals έχουν υιοθετήσει την κίνηση της πριγκίπισσας Diana, καθώς σύμφωνα με τη royal expert, Myka Meier, πρέπει να κρατούν με το αριστερό χέρι την τσάντα τους ώστε να έχουν ελεύθερο το δεξί τους για να κάνουν με αυτό τις επίσημες χειραψίες. 

Όπως ορίζει το βασιλικό πρωτόκολλο άλλωστε, οι δούκισσες και οι πριγκίπισσες πρέπει να έχουν μαζί τους πάντα clutch bag, και δεν πρέπει να κάνουν εμφάνιση ποτέ χωρίς να έχουν τσάντα. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.