CELEBRITIES

«Ασυγκράτητη» η Adele αρπάζει το μικρόφωνο στον γάμο φίλης της και τραγουδάει - Ανανεωμένη, με Oscar de la Renta


17 Φεβρουαρίου 2020

«Ασυγκράτητη» η Adele αρπάζει το μικρόφωνο στον γάμο φίλης της και τραγουδάει - Ανανεωμένη, με Oscar de la Renta

H Adele διανύει μία από τις πιο ωραίες περιόδους της ζωής της και αυτό φαίνεται. Μετά την τεράστια απώλεια κιλών δείχνει ανανεωμένη και πολύ χαρούμενη.

Μάλιστα, η βραβευμένη ερμηνεύτρια πήγε στον γάμο της κολλητής της, Laura Dockrill, η οποία παντρεύτηκε με τον μουσικό Hugo White του συγκροτήματος, The Maccabees και κυριολεκτικά ξεφάντωσε.

Από σειρά βίντεο που δημοσιεύτηκαν σε fanpage, την βλέπουμε να παίρνει το μικρόφωνο και να τραγουδά στο party του γάμου. Φυσικά, ευχήθηκε στη φίλη της τα καλύτερα για τον γάμο της, ενώ στη συνέχεια χόρεψε στους ρυθμούς τoυ Single Ladies της Beyonce. Φοράει δημιουργία Oscar de la Renta, με απαλό ροζ τοπ και floral φούστα.

Στον γάμο ήταν καλεσμένοι πολλοί γνωστοί μουσικοί, τραγουδιστές και ηθοποιοί, αλλά όπως θα δείτε στα βίντεο που ανέβηκαν στα social media, η Adele έκλεψε τη παράσταση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.