CELEBRITIES

Η Cate Blanchett με ανανεωμένο hairstyle στην LFW πιο κομψή από ποτέ


The Jennettes

17 Φεβρουαρίου 2020

Η Cate Blanchett με ανανεωμένο hairstyle στην LFW πιο κομψή από ποτέ

Σίγουρα δεν χρειάζεται συστάσεις. Η Cate Blanchett έχει πια περάσει στο απυρόβλητο, τόσο όσον αφορά στα επαγγελματικά της όσο και στην εμφάνισή της.

Τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον, θα δυσκολευτούμε αρκετά να βρούμε μία "ατυχή" στιγμή της. Είναι η επιτομή της κομψότητας και νομίζω κανείς δεν θα θεωρήσει υπερβολή τον χαρακτηρισμό. 

Τελευταία, το καρέ της είναι το σήμα κατατεθέν της και αναμφίβολα έχει επηρεάσει λιγότερο ή περισσότερο τις street τάσεις στα μαλλιά. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και το νέο της hairlook, με το οποίο εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου και συγκεκριμένα στο front row του οίκου Roksanda.

jenny.gr

Η Cate Blanchett διάλεξε ένα sharp bob, το οποίο διαφοροποίησε κατά πολύ την εικόνα της, φυσικά προς το καλύτερο. 

Εντυπωσιακά αυστηρό και άκρως στιλάτο, αυτό το καρέ θα γίνει σίγουρα μία ακόμα πηγή έμπνευσης για σένα που θες μία ανανέωση για τα μαλλιά σου. Ένα απλό trimming στο ήδη υπάρχον καρέ και απόλυτα ίσια μαλλιά, αρκούν για να πετύχεις αυτό το hairlook, ταυτόσημο της αυτοπεποίθησης. 

Φωτογραφίες : Getty Images / Ideal Image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.