CELEBRITIES

Victoria's Secret: Oι στιγμές από τα φαντασμαγορικά shows που άφησαν εποχή


21 Φεβρουαρίου 2020

Victoria's Secret: Oι στιγμές από τα φαντασμαγορικά shows που άφησαν εποχή

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία της διάσημης αλυσίδας γυναικείων εσωρούχων, L Brands Inc, συμφώνησε να πουλήσει το 55% της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των brands Pink και Victoria’s Secret Beauty, στη Sycamore Partners, για 525 εκατ. δολάρια.

H L Brands, που είναι και η μητρική της Victoria's Secret, θα διατηρήσει το 45% της εταιρείας. H πώλησή της έρχεται μετά το σάλο για τα σκάνδαλα γύρω από το όνομά της, καθώς και από τη σημαντική πτώση που σημείωσε στις πωλήσεις.

Όλα ξεκίνησαν από τη σχέση του διευθύνοντος συμβούλου της μητρικής της, Les Wexner με τον Τζέφρι Επστάιν, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για trafficking και για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων και αυτοκτόνησε στο κελί του.

Ο 82χρονος Wexner, θα αποχωρήσει από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου μετά από 50 χρόνια, αλλά θα παραμείνει επίτιμος πρόεδρος της L Brands.

Όσον αφορά τις πωλήσεις της Victoria's Secret, στο τέταρτο τρίμηνο του έτους σημείωσαν πτώση 10%, όπως ανακοίνωσε η L Brands.

Η Victoria’s Secret είναι κυρίαρχη στον χώρο των εσωρούχων, καθώς αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης στο είδος της, με δισεκατομμύρια δολάρια ετήσιο εισόδημα. Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας και τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα μεταμορφώθηκαν σε Αγγέλους και περπάτησαν στο θρυλικό show. Με αφορμή την ειδηση της πώλησης, εμείς θυμόμαστε τις καλύτερες στιγμές.

Φωτογραφίες: Getty/Slash News/Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.