CELEBRITIES

Ο Justin Bieber έσπασε το ρεκόρ του Elvis Presley στο αμερικανικό chart


The Jennettes

25 Φεβρουαρίου 2020

Ο Justin Bieber έσπασε το ρεκόρ του Elvis Presley στο αμερικανικό chart

Ο Justin Bieber κατάφερε να καταρρίψει το ρεκόρ του Elvis Presley στο αμερικανικό chart με το έβδομο άλμπουμ του,  «Changes».

Ο Bieber είναι πλέον ο νεαρότερος καλλιτέχνης με επτά Νο1 άλμπουμ μέχρι τα 25 του χρόνια, ενώ κατόρθωσε να σπάσει το ρεκόρ του Elvis πριν από 59 χρόνια.

Το «Changes» είναι το πρώτο άλμπουμ του Bieber έπειτα από τέσσερα χρόνια και την προηγούμενη εβδομάδα πούλησε 231.000 αντίτυπα ενώ βρέθηκε παράλληλα, στην κορυφή του βρετανικού chart.

Σύμφωνα με το Billboard πάντως, ο Justin Bieber κατάφερε να καταρρίψει το ρεκόρ του Elvis Presley αλλά τόνισε πως αν λαμβάνονταν υπόψη και τα συγκροτήματα, τότε θα έπρεπε να σημειωθεί ότι και τα τέσσερα μέλη των Beatles ήταν νεαρότερα από ότι ο Bieber όταν το έβδομο άλμπουμ τους βρέθηκε στην κορυφή. 

Να σημειωθεί ότι ο θρυλικός Elvis είχε κατακτήσει την κορυφή του αμερικανικού chart το 1961 με το έβδομο άλμπουμ του «Blue Hawaii» σε ηλικία 26 ετών. 

Δείτε ακόμη: Justin Bieber - Selena Gomez: Tο χρονικό της σχέσης τους 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.