CELEBRITIES

Η Duffy αποκαλύπτει γιατί αποσύρθηκε από τη μουσική: «Με βίασαν, με νάρκωσαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες»


The Jennettes

26 Φεβρουαρίου 2020

Η Duffy αποκαλύπτει γιατί αποσύρθηκε από τη μουσική: «Με βίασαν, με νάρκωσαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες»

Παγκοσμίως γνωστή μέσα από την επιτυχία της «Mercy», η Duffy αποκάλυψε για πρώτη φορά τους λόγους που αποσύρθηκε από τη μουσική παρά την τεράστια φήμη της το 2008. Μέσα από ένα μεγάλο post στο Instagram, η τραγουδίστρια ομολόγησε πως τη βίασαν, τη νάρκωσαν και πως την κράτησαν αιχμάλωτη για αρκετές μέρες κατά την περασμένη δεκαετία.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά, η ίδια: ««Μπορείτε να φανταστείτε μόνο, τις αμέτρητες φορές που σκέφτηκα να γράψω τα παρακάτω. Τον τρόπο που θα τα έγραφα, πώς θα ένιωθα μετά. Δεν είμαι ακριβώς σίγουρη εάν αυτή είναι η σωστή στιγμή και τι είναι αυτό που με βοηθάει στο να μιλήσω. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Πολλοί από εσάς θα αναρωτιούνται τι μου συνέβη, που εξαφανίστηκα και γιατί».

Σύμφωνα με τη Duffy, ένας δημοσιογράφος επικοινώνησε μαζί της το περασμένο καλοκαίρι κι εκείνη ανοίχτηκε, εξιστορώντας την ιστορία της. «Ήταν ευγενικός και ένιωσα υπέροχα που επιτέλους μιλούσα. Η αλήθεια είναι, και σας παρακαλώ πιστέψτε με είμαι καλά και ασφαλής τώρα, βιάστηκα, με νάρκωσαν και κρατήθηκα αιχμάλωτη για μερικές ημέρες. Φυσικά, και επιβίωσα. Η ανάρρωση χρειάστηκε χρόνο. Μπορώ να σας πω ότι την τελευταία δεκαετία, χρειάστηκαν χιλιάδες ημέρες για να νιώσω ξανά την λιακάδα στην καρδιά μου, ο ήλιος λάμπει ξανά τώρα».

Η τραγουδίστρια, όπως δηλώνει, δεν χρησιμοποίησε «τη φωνή της για να εκφράσει τον πόνο της» γιατί «δεν ήθελε ο κόσμος να δει τη θλίψη στα μάτια της». «Αναρωτιόμουν πώς μπορώ να τραγουδήσω από την καρδιά αν είναι ραγισμένη; Και σιγά- σιγά γιατρεύτηκε. Τις επόμενες εβδομάδες θα δημοσιεύσω τη συνέντευξη. Τρέφω ιερή αγάπη και ειλικρινή εκτίμηση για την καλοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια. Υπήρξαμε φίλοι. Θέλω να σας ευχαριστήσω γι' αυτό».

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Duffy είχε αποσπάσει Βραβείο Grammy για το άλμπουμ Rockferry και τρία Brit Awards. Η Duffy έγινε παγκοσμίως διάσημη το 2008 με το τραγούδι «Mercy», ενώ εκείνη την χρονιά κυκλοφόρησε το άλμπουμ της «Rockferry», και το 2010 το «Endlessly». Έκτοτε, η τραγουδίστρια δεν έβγαλε κανένα άλλο μουσικό άλμπουμ, προκαλώντας απορία στους θαυμαστές της.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ duffynews

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS