CELEBRITIES

Η Courteney Cox μίλησε για το reunion των Friends: «Θα περάσουμε καλύτερα από ποτέ»


The Jennettes

27 Φεβρουαρίου 2020

Η Courteney Cox μίλησε για το reunion των Friends: «Θα περάσουμε καλύτερα από ποτέ»

Η Courteney Cox ανυπομονεί για το reunion των Friends και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της στην ιδέα και μόνο να συναντηθεί ξανά τηλεοπτικά μαζί τους.

Μιλώντας με τον κωμικό, Kevin Nealon στην διαδικυακή εκπομπή Hiking with Kevin, η αγαπημένη «Μόνικα» εξέφρασε τα συναισθήματά της ενόψει την επανένωση των Friends στο HBO Max.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «Το συναρπαστικό είναι πως θα βρεθούμε όλοι μαζί για πρώτη φορά, σε ένα δωμάτιο, και ουσιαστικά θα συζητάμε για το σόου που θα προβληθεί στο HBO Max και είμαι τόσο ενθουσιασμένη». Ενώ συνέχισε, «Θα περάσουμε υπέροχα, θα είναι καταπληκτικά. Βασικά δεν το έχει κάνει κανείς μας, να κάτσουμε όλοι μαζί και να μιλήσουμε γι' αυτό, και φυσικά να θυμηθούμε την απίστευτη εμπειρία που είχαμε. Θα είναι μοναδικά».

Το ξεχωριστό επεισόδιο, που δεν θα έχει σενάριο, μαζί με όλα τα υπόλοιπα 236 επεισόδια της σειράς, θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές του HBO Max τον Μάιο του 2020. 

Δείτε ακόμα: 6 outfits της Jennifer Aniston από τα Friends που μπορούμε να φορέσουμε και σήμερα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.