CELEBRITIES

O David Beckham εξηγεί το λόγο που νιώθει υπερήφανος για τον πρίγκιπα Harry


The Jennettes

29 Φεβρουαρίου 2020

O David Beckham εξηγεί το λόγο που νιώθει υπερήφανος για τον πρίγκιπα Harry

Οι καλές σχέσεις που έχουν ο πρίγκιπας Harry και David Beckham είναι γνωστές και μάλιστα αποδεικνύεται ότι η φιλία τους αντέχει στον χρόνο. Από τη στιγμή που το βασιλικό ζευγάρι ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τα βασιλικά του καθήκοντα, δεν είναι λίγοι οι celebrities που έχουν δείξει την υποστήριξή τους δημόσια.

Ένας από αυτούς είναι και ο καλός φίλος του πρίγκιπα Harry, David Beckham, ο οποίος δήλωσε στο Entertainment Tonight ότι είναι υπερήφανος για την απόφασή τους.

Χαρακτηριστικά είπε: «Δεν έχω μιλήσει με τον Harry για την απόφασή του να αποσυρθεί από τα βασιλικά καθήκοντα. Μιλάμε σαν φίλοι και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Πιστεύω πως το απολαμβάνει τώρα που έχει γίνει μπαμπάς για πρώτη φόρα και μιλάμε συνέχεια για αυτό. Όταν είσαι γονιός, αλλάζουν τα πάντα γύρω σου. Πρέπει να είναι συνέχεια χαρούμενος».

Συνέχισε, λέγοντας, «Τον αγαπάμε και είναι ένας υπέροχος άνθρωπος,  και είμαι υπερήφανος που τον βλέπω να ωριμάζει σαν άνθρωπος και που γίνεται αυτός που κάθε πατέρας θα ήθελε».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.