CELEBRITIES

H Kate Middleton μόλις φόρεσε το απόλυτο χρώμα της άνοιξης - Το φόρεμα της θα γίνει sold out


3 Μαρτίου 2020

H Kate Middleton μόλις φόρεσε το απόλυτο χρώμα της άνοιξης - Το φόρεμα της θα γίνει sold out

O Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge έκαναν την πρώτη επίσημη επίσκεψή τους στην Ιρλανδία.

Από την πρώτη μέρα της βασιλικής περιοδείας, η Kate Μiddleton εμφανίστηκε με ένα εκπληκτικό φόρεμα από το brand Alessandra Rich.

Πράσινο με ψηλή λαιμόκοψη, στενή μέση και μαύρα prints, το φόρεμα έχει εντυπωσιακά Puff sleeves που αποπνέουν ρομαντισμό. Το συνδύασε με σουέντ, κυπαρισσί γόβες και μαύρο headband στα μαλλιά.

Eπιβεβαίωσε έτσι αυτό που ήδη ξέραμε, ότι το πράσινο είναι η τοπ απόχρωση της σεζόν. H άνοιξη είναι η καλύτερη στιγμή να φορέσει έντονα χρώματα, που ταιριάζουν ιδανικά με τα μαλλιά της, τα οποία άνοιξε πρόσφατα, αλλά και τo πράσινο των ματιών της. H Kate αγαπάει τα θηλυκά μίντι φορέματα και ο λόγος είναι απλός, αφού είναι η γραμμή που την κολακεύει περισσότερο.

Όσο για την φωτεινή και δροσερή απόχρωση έκανε το look της να δείχνει κομψό και νεανικό. Στοιχιματίζουμε ότι σύντομα το φόρεμα θα γίνει ανάρπαστο και θα το φορέσουν οι πιο ενημερωμένες fashionistas.

jenny.gr

Αllesandra Rich 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.