CELEBRITIES

O Bill Clinton εξομολογείται: «Είχα σχέσεις με τη Monica Lewinsky για να ξεπεράσω τα άγχη μου»


The Jennettes

6 Μαρτίου 2020

O Bill Clinton εξομολογείται: «Είχα σχέσεις με τη Monica Lewinsky για να ξεπεράσω τα άγχη μου»

«Η ζωή έχει πίεση, φόβους και απογοητεύσεις. Το έκανα για να αντιμετωπίσω τα άγχη μου. Είμαι διαφορετικός άνθρωπος, όμως, απ’ ό,τι ήμουν πριν από 20 χρόνια. Μεγαλώνοντας άλλαξα, αλλά θέλω να πιστεύω πως άλλαξα και γιατί σκέφτηκα πολύ τα όσα έγιναν. Δεν είναι προσπάθεια να υπεραμυνθώ των πράξεών μου, αλλά μια εξήγηση», εξομολογείται σε ντοκιμαντέρ ο πρώην Πρόεδρος της Αμερικής, Bill Clinton.

Ο Bill Clinton μίλησε πρόσφατα για όλη αυτή την ιστορία με τη Monica Lewinsky σε ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη σύζυγό του Hilary. Ο πρώην πλανητάρχης υποστήριξε πως ό,τι έγινε τότε έγινε κυρίως για να χαλαρώσει «από το άγχος» που, κατά τα λεγόμενά του, είχε, αναλαμβάνοντας τα προεδρικά καθήκοντα. Ο Clinton αποκάλυψε πως από την πίεση ένιωθε «σαν μποξέρ που είχε παίξει 30 γύρους» και έβλεπε τη Lewinsky σαν «κάτι που θα του αποσπούσε το μυαλό του για λίγο» από όσα είχε να αντιμετωπίσει. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο πήρε τέτοιο ρίσκο βάζοντας σε κίνδυνο την οικογένειά του, "εκείνη τη στιγμή δεν σκεφτόμουν καθαρά", είπε χαρακτηριστικά.

Στο ντοκιμαντέρ η ίδια η Hilary ανέφερε πως «ήθελε κότσια» για να παραμείνει στο πλευρό του συζύγου της, ως απατημένη Πρώτη Κυρία, μιλώντας για τις «πολύ επώδυνες» συζητήσεις που είχε μαζί του για να κρατηθεί ο γάμος τους. Ο Clinton απολογείται στη σύζυγό του στο ντοκιμαντέρ, λέγοντας πως νιώθει απαίσια από το πόσο την επηρέασε όλο αυτό το σκάνδαλο. «Κάθισα στο κρεβάτι μαζί της και της είπα ακριβώς τι είχε συμβεί. Είπα πως ένιωθα απαίσια. Δεν είχα καμία δικαιολογία γι’ αυτό που έκανα στη Hilary», ομολόγησε ο Bill Clinton στην κάμερα, με τη Hilary να λέει πως "ήμουν συντετριμμένη. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχε πει ψέματα".

Το σκάνδαλο Lewinsky είναι από τα πιο γνωστά που έχουν περάσει πλέον στην ιστορία, ενώ η Hillary Clinton είχε δηλώσει ότι η σχέση του άντρα της με την Monica Lewinsky πριν 20 χρόνια δεν συνιστά με κανέναν τρόπο κατάχρηση εξουσίας. Η Hilary είχε εξηγήσει ότι η Lewinsky ήταν ενήλικη, και ότι η διαφορά ισχύος που υπήρχε μεταξύ τους δεν αιτιολογεί την κατηγορία.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Splash News

Δείτε ακόμη: 8 + 1 διάσημες γυναίκες έχουν καταπληκτική ομοιότητα με stars του παλιού Hollywood

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.