CELEBRITIES

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Angelina Jolie για το 2020 με τα παιδιά της


The Jennettes

6 Μαρτίου 2020

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Angelina Jolie για το 2020 με τα παιδιά της

Η Angelina Jolie συνεχίζει να έχει ως προτεραιότητα τον ρόλο της ως μητέρα και μας το δείχνει αφού όσες δημόσιες εμφανίσεις κάνει, είναι μαζί με τα παιδιά της. Πρόσφατα λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την όμορφη ηθοποιό να παρακολουθεί την παράσταση του Cirque du Soleil «Volta» στο Los Angeles και όπως ήταν φυσικό τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Παρευρέθηκε στην παράσταση μαζί με τις κόρες της, Zahara και Vivienne και οι ηθοποιοί ανέβασαν μια φωτογραφία στο Instagram που ποζάρουν όλοι μαζί μετά το τέλος της παράστασης. Η λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε: "Εντάξει .. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να συναντήσω την Angelina Jolie! Ήρθε να δει την παράσταση ... Τι ωραία ψυχή."

Η Angelina έδειχνε να απολαμβάνει την στιγμή και όπως κάθε φορά εντυπωσίασε με την απλότητά της, φορώντας ένα maxi μαύρο φόρεμα και δίχως ίχνος μακιγιάζ. Η Zahara φορούσε ένα μαύρο πουκάμισο, ενώ η Vivi ήταν ντυμένη πιο casual. Μαμά και κόρες διασκέδασαν και τα χαμογελά τους το ομολογούν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.