CELEBRITIES

Ο Barack Obama εξηγεί γιατί είναι απαραίτητο να μπούμε όλοι οικειοθελώς σε καραντίνα


The Jennettes

16 Μαρτίου 2020

Ο Barack Obama εξηγεί γιατί είναι απαραίτητο να μπούμε όλοι οικειοθελώς σε καραντίνα

Την ίδια στιγμή που ο Donald Trump αντιμετωπίζει την εξάπλωση του κορωνοϊού με σχετική αδιαφορία, ο Barack Obama προτρέπει τον κόσμο να αναλάβει ατομική ευθύνη, εξηγώντας γιατί είναι τόσο σημαντικό να μπούμε όλοι οικειοθελώς σε καραντίνα. 

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ πήρε θέση μέσω των social media, γράφοντας τα παρακάτω: "Αν αναρωτιέστε για το κατά πόσο είναι υπερβολή να ματαιωθούν μεγάλα δημόσια events (και εγώ αγαπώ το μπάσκετ) και διάφορες συγκεντρώσεις, ακολουθεί ένα πολύ χρήσιμο infographic που εξηγεί για ποιον λόγο αυτά τα μέτρα μπορούν να επιβραδύνουν την εξάπλωση του ιού και να σώσουν ζωές. Πρέπει να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλον".

Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, είναι σημαντικό εξέχουσες προσωπικότητες όπως αυτή του Barack Obama να ενημερώνουν σωστά τον κόσμο, με στόχο τις λιγότερες δυνατές απώλειες από την εξάπλωση του ιού. 

Δείτε ακόμη: Barack & Michelle Obama: Οι αγαπημένες μας στιγμές τους 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.