CELEBRITIES

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Βρισκόμαστε σε μια αβέβαιη περίοδο λόγω κορωνοϊού»


The Jennettes

20 Μαρτίου 2020

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Βρισκόμαστε σε μια αβέβαιη περίοδο λόγω κορωνοϊού»

Μήνυμα αλληλεγγύης προς τον βρετανικό λαό απηύθυνε η βασίλισσα Ελισάβετ, καλώντας τους πολίτες να δείξουν υπευθυνότητα στην κρίση που έχει επιφέρει η πανδημία του κορωνοϊού. Η μονάρχης μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο, έχουν ήδη αναχωρήσει από το παλάτι του Buckingham για να απομονωθούν στο κάστρο του Windsor.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έστειλε μήνυμα στήριξης και αισιοδοξίας στο βρετανικό έθνος, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού: «Καθώς ο Φίλιππος και εγώ φτάνουμε στο Ουίνδσορ σήμερα, γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι και οικογένειες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο βρίσκονται σε περίοδο ανησυχίας και αβεβαιότητας. Μας συμβουλεύουν να αλλάξουμε τις καθημερινές συνήθειες μας και το μοτίβο της ζωή μας για το καλό των κοινωνιών στις οποίες ζούμε και, ειδικότερα, να προστατέψουμε τους πιο ευάλωτους», ανέφερε η Βασίλισσα.

Και συνέχισε: «Σε περιόδους όπως αυτές, υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι η ιστορία του έθνους μας έχει σφυρηλατηθεί από ανθρώπους και κοινότητες που ενώνονται για να δουλέψουν ως ένα, επικεντρώνοντας τις κοινές προσπάθειές μας σε έναν κοινό στόχο. Είμαστε υπερβολικά ευγνώμονες για τις γνώσεις και την αφοσίωση των επιστημόνων μας, του ιατρικού προσωπικού και των μελών των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών. Όμως, τώρα, περισσότερο από ποτέ στο πρόσφατο παρελθόν μας, έχουμε όλοι ένα ουσιαστικά σημαντικό μερίδιο να αναλάβουμε ως πολίτες, σήμερα και τις επόμενες ημέρες, εβδομάδες και μήνες. Πολλοί από εμάς θα πρέπει να βρουν νέους τρόπους να μείνουν σε επαφή μεταξύ τους και να βεβαιωθούν ότι τα αγαπημένα τους πρόσωπα είναι ασφαλή και είμαι βέβαιη ότι είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στην πρόκληση αυτή και να είστε σίγουροι ότι η οικογένειά μου και εγώ είμαστε έτοιμοι να διαδραματίσουμε τον δικό μας ρόλο».

Δείτε ακόμη:5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.