CELEBRITIES

Matthew McConaughey: «Ας νικήσουμε όλοι μαζί τον εχθρό που λέγεται κορωνοϊός»


The Jennettes

23 Μαρτίου 2020

Matthew McConaughey: «Ας νικήσουμε όλοι μαζί τον εχθρό που λέγεται κορωνοϊός»

Ο διάσημος ηθοποιός, Matthew McConaughey, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα ενότητας, ενάντια στον εχθρό που λέγεται κορωνοϊός.

Με πολλούς celebrities παγκοσμίως να προσπαθούν να εμψυχώσουν τον κόσμο και να στείλουν μηνύματα αισιοδοξίας, ο Matthew McConaughey, πιο σοβαρός από ποτέ, μιλά για τον κορωνοϊό και τον τρόπο που θα ξεπεράσουμε το πρόβλημα. Μας παροτρύνει να δούμε τον κορωνοϊό σαν μια ευκαιρία για να έρθουμε πιο κοντά ως ανθρωπότητα και να ενωθούμε για να τον αντιμετωπίσουμε. Να νικήσουμε έναν εχθρό που όπως χαρακτηριστικά λέει ο ηθοποιός «δεν έχει πρόσωπο, φύλο, εθνικότητα και δεν ανήκει σε καμία θρησκεία ή πολιτική παράταξη».

Ο σεβασμός, η ευγένεια, η υπευθυνότητα και η αμεροληψία, θα μας βοηθήσουν να μετατρέψουμε «αυτό το κόκκινο φανάρι που βρισκόμαστε σε… πράσινο, να φτιάξουμε λεμονάδα με τα ‘’λεμόνια’’ που μας έδωσε η ζωή και τελικά να συνεχίσουμε να ζούμε».

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.