CELEBRITIES

Νέοι τρόποι επικοινωνίας για τη βασίλισσα Ελισάβετ: Μαθαίνει να χρησιμοποιεί Skype και FaceTime


The Jennettes

24 Μαρτίου 2020

Νέοι τρόποι επικοινωνίας για τη βασίλισσα Ελισάβετ: Μαθαίνει να χρησιμοποιεί Skype και FaceTime

Οι νέες συνθήκες προσαρμογής και τα δεδομένα της καινούριας πραγματικότητας, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού, δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστα ούτε τα βασιλικά μέλη.

Για την ακρίβεια, η βασιλική οικογένεια καλείται να υιοθετήσει νέες συνήθειες στους τρόπους επικοινωνίας κατά το διάστημα της απομόνωσης των μελών της. 

Ακολουθώντας τις κυβερνητικές προτροπές, η βασίλισσα περιορίζεται κατ' οίκον και μαθαίνει να χρησιμοποιεί το FaceTime και το Skype, ώστε να λαμβάνει νέα και ενημερώσεις από ιατρικούς εμπειρογνώμονες στο iPad της. Σύμφωνα με πηγές, η βασίλισσα Ελισάβετ θα χρησιμοποιήσει τις νέες τεχνολογίες για να πάρει μέρος σε τηλεδιασκέψεις με μέλη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, εθελοντές και οργανώσεις όπου εργάζονται στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας.  

Να σημειωθεί ότι η 93χρονη βασίλισσα βρίσκεται ήδη στο κάστρο του Windsor μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο, έτσι ώστε να απομονωθούν. Μέσω της επίσημης ανακοίνωσής της, δήλωσε την προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Μάλιστα, νωρίτερα η ίδια είχε μεταφέρει ένα σημαντικό μήνυμα στον κόσμο μέσα από τον λογαριασμό του royal family στο Instagram, "Πρέπει όλοι να λάβουμε υπόψιν τις συμβουλές και να αλλάξουμε τη συνηθισμένη ρουτίνα μας για το καλό όλων, της κοινωνίας που ζούμε, και όλων των ευπαθών ομάδων". 

Δείτε ακόμη: 23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.