CELEBRITIES

Rita Wilson: «Πριν πέντε χρόνια νίκησα τον καρκίνο του στήθους και τώρα πολέμησα τον κορωνοϊό»


The Jennettes

31 Μαρτίου 2020

Rita Wilson: «Πριν πέντε χρόνια νίκησα τον καρκίνο του στήθους και τώρα πολέμησα τον κορωνοϊό»

Η Rita Wilson, που βρίσκεται πλέον στο Los Angeles με τον Tom Hanks, δημοσίευσε ένα post στο Instagram την Κυριακή, με αφορμή την επέτειο σημαντικών γεγονότων στη ζωή της. 

Η ηθοποιός τέτοια μέρα κατάφερε να νικήσει τη μάχη με τον καρκίνο του στήθους ενώ πιο πρόσφατα βγήκε νικήτρια και από την πάλη της με τον κορωνοϊό.

"Γιορτάζω την ομορφιά της ζωής, την ευλογία του Θεού και την καλή πορεία της υγείας μου"

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, στην τελευταία της δημοσίευση, "Η 29η Μαρτίου είναι ημέρα μεγάλης χαράς. Πάνε πέντε χρόνια ακριβώς, από τότε που νίκησα τον καρκίνο μετά από διπλή μαστεκτομή. Νιώθω τόσο ευγνώμων για την υγεία μου, για τους γιατρούς, για τις νοσοκόμες, για τους φίλους και την οικογένεια μου που μου στάθηκαν στη δυσκολότερη περίοδο της ζωής μου". 

Η Wilson μάλιστα, έγραψε πως τέτοια μέρα πριν από έναν χρόνο, κατάφερε να κυκλοφορήσει το τέταρτο μουσικό album, Halfway to Home, κάτι το οποίο, όπως αναφέρει, δεν θα είχε συμβεί ποτέ εάν δεν ήταν υγιής. Η 63χρονη star δεν παρέλειψε να εκφράσει παράλληλα την ευγνωμοσύνη της για την ανάρρωση εκείνης και του συζύγου της μετά την πρόσφατη περιπέτεια τους με τον ιό.

Όπως σημειώνει, "Σήμερα γιορτάζω την ομορφιά της ζωής, την ευλογία του Θεού και την καλή πορεία της υγείας μου, έχοντας επιζήσει και από τον Covid- 19. Γι΄αυτό σας παρακαλώ, αφιερώστε λίγα λεπτά σήμερα, παρατηρώντας πόσα μπορεί να νικήσει το σώμα σας και νιώστε ευγνωμοσύνη για αυτά που έχετε". 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ ritawilson

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.