CELEBRITIES

Quentin Tarantino: "Ο Brad Pitt είναι master στο topless"


The Jennettes

3 Απριλίου 2020

Quentin Tarantino: "Ο Brad Pitt είναι master στο topless"

Μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή της Amy Schumer "3 Girls, 1 Keith", ο Quentin Tarantino μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Brad Pitt για τις ανάγκες της ταινίας "Κάποτε στο Hollywood". Από την ταινία "Therma and Louise" μέχρι το "Fight Club", ο διάσημος ηθοποιός φαίνεται πως γνωρίζει καλά πώς να μένει ημίγυμνος επί οθόνης.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός σκηνοθέτης, "Η σκηνή που ο Brad Pitt γδύνεται στην ταράτσα και επιδιορθώνει την κεραία ημίγυμνος, είναι ό, τι πιο κοντινό στο να γυρίσω πορνό. Όλες οι ταινίες πορνό ήθελαν κάποιον να έρχεται για επισκευές στο σπίτι και να γδύνεται.

Ο Brad είναι ντροπαλός στην πραγματικότητα. Όταν όμως πρόκειται για κάποιον ρόλο, ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Εγώ του πρότεινα να ξεκουμπώσει σιγά- σιγά τα κουμπιά του χαβανέζικου πουκάμισου του", ο Brad Pitt όμως, όπως φαίνεται είχε διαφορετική γνώμη, την οποία και υπερασπίστηκε.

Η απάντηση που είχε πάρει τότε ο Tarantino από εκείνον ήταν η εξής, "Αλήθεια τώρα; Θέλεις να χάσεις τόσο χρόνο; Θα τα βγάλω όλα με μια κίνηση". Σταμάτησα να μιλάω και άφησα τον master να κάνει τη δουλειά του. Ακόμα κι ο τρόπος που έβαλε τα γάντια και έπιασε το καλώδιο, αρσενικό με όλη τη σημασία της λέξης". Κάπως έτσι λοιπόν, ο Quentin Tarantino απέδωσε στον 56χρονο ηθοποιό, τον τίτλο του master στο topless.

Δείτε τη χαρακτηριστική σκηνή εδώ:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.