CELEBRITIES

Η Sharon Stone στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στον ιταλικό Ερυθρό Σταυρό


The Jennettes

6 Απριλίου 2020

Η Sharon Stone στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στον ιταλικό Ερυθρό Σταυρό

Το δικό της μήνυμα συμπαράστασης έστειλε η διάσημη ηθοποιός, Sharon Stone στον ιταλικό Ερυθρό Σταυρό και όσους εργάζονται σε αυτόν εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Βλέπω βίντεο όπου μπαίνετε στα σπίτια για να μεταφέρετε τα θύματα του κορωνοϊού. Βλέπω πως κάνετε τη δουλειά σας με την καρδιά σας. Γνωρίζω ότι θέτετε σε κίνδυνο τις ζωές σας για να βγάλετε εις πέρας την αποστολή σας» ακούγεται να λέει η διάσημη ηθοποιός, φορώντας τη στολή του ιταλικού Ερυθρού Σταυρού.

«Θέλω μόνο να σας πω πόσο πολύ σας θαυμάζω, πόσο γενναίο είναι αυτό που κάνετε στα μάτια μου. Σας βλέπω να κάνετε τη δουλειά σας σιωπηλά, αποτελεσματικά, με τόση αξιοπρέπεια και προσοχή» σημειώνει εμφανώς συγκινημένη η Stone. «Είμαι στο πλευρό σας. Σας βλέπω. Η καρδιά μου είναι μαζί σας. Είμαι τόσο ευγνώμων απέναντί εσάς, εργαζόμενοι του Ερυθρού Σταυρού. Βαθιά ευγνώμων. Και προσεύχομαι για εσάς για κάθε στιγμή του έργου σας».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.