CELEBRITIES

Η Naomi Campbell μιλάει για το στιλ στο σπίτι και πώς είναι να φοράς ρούχα της Elizabeth Taylor


7 Απριλίου 2020

Η Naomi Campbell μιλάει για το στιλ στο σπίτι και πώς είναι να φοράς ρούχα της Elizabeth Taylor

Η Naomi Campbell μοιάζει να είναι σε αποστολή να κάνει τη διαμονή στο σπίτι καλύτερη για όλους. Στο Instagram, παραμένει αισιόδοξη ενώ στέλνει κουράγιο σε όλους. Ακόμα μοιράζεται το workout της και καλεί όλους να τη μιμηθούν. Στην Amazon Prime, ωστόσο, το Making the Cut, που είναι η εκπομπή που συμμετέχει, οι θεατές μπορούν να ξεχαστούν και να πάρουν μέρος σε διαγωνισμό σχεδίου και εβδομαδιαία fashion challenges.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, το supermodel μίλησε για το στιλ της στο σπίτι την εποχή του Covid-19 και της καραντίνας. Αλήθεια πώς είναι να φοράς κομμάτια που φορούσε η Elizabeth Taylor;

"Eπιλέγω τα πιο πρακτικά ρούχα που θα μπορούσα ποτέ να φορέσω - μπλουζάκια, φούτερ. Είναι Adidas, είναι ρούχα προπόνησης, και τα παπούτσια είναι sneakers και slippers. Στη συνέχεια το βράδυ, για μια μικρή αλλαγή, φοράω καφτάνια. Έχω μερικά πραγματικά υπέροχα. Έχω ορισμένα που αγόρασα από τις δημοπρασίες της Elizabeth Taylor. Ένα είναι από τη Μέση Ανατολή, άλλα από την Αφρική. Δεν υπολογίζω ημέρες. Δεν μπορώ. Είναι ακριβώς... αυτό στο οποίο βρισκόμαστε."

"Πρέπει να μείνουμε στο φως. Να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον καθημερινά. Έκλαψα σήμερα. Έκλαψα όταν είδα το πλοίο USNS Comfort."

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.