CELEBRITIES

Η Cindy Crawford μισούσε την iconic ελιά στο μάγουλό της - To γεγονός που την έκανε να αλλάξει γνώμη


9 Απριλίου 2020

Η Cindy Crawford μισούσε την iconic ελιά στο μάγουλό της - To γεγονός που την έκανε να αλλάξει γνώμη

Χρειάστηκε πολύς χρόνος για την Cindy Crawford ώστε να συμφιλιωθεί με την ελιά που έχει στο μάγουλό της και αποτελεί το signature χαρακτηριστικό της ως supermodel. Ως έφηβη, παραδέχεται ότι δεν μπορούσε να τη βλέπει στο πρόσωπό της.

"Ως παιδί, δε μου άρεσε να έχω κανένα σημάδι", δήλωσε η 54χρονη fashion icon στη Naomi Campbell κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της σειράς, "No Filter with Naomi" του YouTube. "Οι αδελφές μου το αποκαλούσαν "άσχημο σημάδι".

"Όταν πήγα στο πρώτο πρακτορείο μοντέλων, είπαν ότι πρέπει να την αφαιρέσω". Η μητέρα μου είπε, "Εντάξει, μπορείς να το κάνεις αυτό, αλλά δεν ξέρεις ποια θα είναι η ουλή". Αν και η ίδια τελικά αποφάσισε να μην αφαιρέσει την ελιά, σημείωσε ότι μέσα στα χρόνια οι καλλιτέχνες μακιγιάζ προσπάθησαν να την κρύψουν και τα περιοδικά την επεξεργάστηκαν εντελώς.

"Δεν είναι επίπεδη. Δεν μπορείτε να καλύψετε την ελιά μου, διαφορετικά, μοιάζει με ένα γιγαντιαίο σπυρί", είχε εξηγήσει τότε η Crawford, προσθέτοντας αργότερα, "έκανα εξώφυλλο στη βρετανική Vogue, νομίζω με τον φωτογράφο David Bailey και την κάλυψαν. Υπάρχει λοιπόν ένα εξώφυλλο εκεί έξω χωρίς ελιά, αλλά είμαι εγώ".

Η μητέρα των δύο παιδιών - της Kaia Gerber, 18 ετών και Presley Gerber, 20 ετών, με τον σύζυγό της Randy Gerber- έκανε το πρώτο της εξώφυλλο για την αμερικάνικη Vogue το 1986 και τότε κατάφερε να συμφιλιωθεί με το φυσικό της "σημάδι" στο πρόσωπο.

"Δεν ήξερα αν θα την αφήσουν ή όχι, και το έκαναν. Και σκέφτηκα ότι αφού ήταν στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue, τότε δεν ήταν πλέον θέμα", εξήγησε η Crawford. "Αν είναι αρκετά καλό για τη Vogue, είναι εντάξει".

Η Naomi Campbell, αποκάλυψε ότι αισθανόταν συχνά ζήλια για το ξεχωριστό χαρακτηριστικό της Crawford και μάλιστα χρησιμοποίησε makeup για να δημιουργήσει μία στο πρόσωπο της. "Πάντα ήθελα μία ελιά στο πρόσωπό μου τόσο πολύ! Συνήθιζα να βάζω μαύρα eyeliner", είπε. "Νομίζω ότι είναι μια τελειότητα, όχι μια ατέλεια. Είναι μέρος της ύπαρξής σας. "

Η Crawford είπε μάλιστα, στην Campbell ότι ελπίζει πως οι γυναίκες θα εμπνευστούν από την ιστορία της και θα αγκαλιάσουν τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.