Εva Mendes - Ryan Gosling: Σε καραντίνα με τις δύο κόρες τους

Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020

Οι περισσότεροι celebrities μοιράζονται συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο από την δική τους αυτο-απομόνωση χαλαρώνοντας σε κάποια πισίνα ή το τεράστιο καθιστικό της πολυτελούς βίλας τους. Και ενώ αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό αληθινό, υπάρχει ένα διάσημο ζευγάρι που ποτέ δεν ταίριαξε σε αυτό το καλούπι: Ryan Gosling και Eva Mendes. Πηγές επιβεβαιώνουν ότι αυτό το ζευγάρι βρίσκεται όπως όλοι σε καραντίνα, φροντίζοντας τις μικρές τους κόρες Esmeralda και Amada χωρίς τη βοήθεια των νταντάδων και προσπαθώντας να παραμείνουν υγιείς.

Εφόσον η Esmeralda, 3 ετών και η Amada, 5 ετών, ήρθαν στην ζωή τους, βλέπουμε πολύ σπάνια την ηθοποιό - στην πραγματικότητα, ο τελευταίος κινηματογραφικός της ρόλος ήταν το 2014 πριν γεννηθεί η Amada. Η Mendes πάντα σχεδίαζε να εστιάσει τη ζωή της στη φροντίδα των παιδιών της και αυτό ακριβώς κάνει.

Η πηγή αναφέρει επίσης ότι ο Ryan προστατεύει την Εύα και είναι ένας αφοσιωμένος μπαμπάς. "Το να είσαι περιορισμένος στο σπίτι τους με δύο μικρά παιδιά είναι εξαντλητικό κατά καιρούς, ειδικά χωρίς βοήθεια νταντάδων". 

Εν τω μεταξύ, ο Gosling επικεντρώνεται στις ικανότητές του στην κουζίνα. "Αγαπάει το μαγείρεμα", προσθέτει η πρώτη πηγή. "Ενθαρρύνει όλους να το κάνουν μαζί του. Είναι διασκεδαστικό για όλη την οικογένεια".

Έτσι λοιπόν περνούν τις ημέρες τους εν μέσω πανδημίας οι δύο ηθοποιοί και αυτό μας δίνει κουράγιο, ως μια ωραία υπενθύμιση ότι δεν είμαστε σε αυτό μόνοι.