CELEBRITIES

Το ξεκαρδιστικό ξέσπασμα της Naomi Watts εν μέσω του social distancing


The Jennettes

10 Απριλίου 2020

Το ξεκαρδιστικό ξέσπασμα της Naomi Watts εν μέσω του social distancing

Πόσες φορές, έχει τύχει αυτές τις ημέρες που αφιερώνουμε τον περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι να χαλάσει μια συσκευή, πηγαίνοντας πίσω τις δουλειές μας;

Η Naomi Watts φαίνεται πως πρόσφατα, βίωσε όλους τους νόμους του Μέρφι μέσα στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να χάσει την ψυχραιμία της, ανεβάζοντας ένα ξεκαρδιστικό post στο Instagram.

Η 51χρονη Βρετανο- Αυστραλή ηθοποιός έγραψε κάτω από το βίντεο που ανέβασε, "Quarantine Day #756: Όταν ο εκτυπωτής, η ηλεκτρική σκούπα και το πλυντήριο πιάτων χαλάνε ταυτόχρονα μέσα στην ίδια μέρα"! Πολλοί ήταν οι followers που έσπευσαν να απαντήσουν κάτω από το αστείο post που ανέβασε η Watts στον προσωπικό της λογαριασμό.

Ανάμεσα στα σχόλια, κι εκείνο της Julianne Moore, που συνόψισε σε δυο λέξεις την ατυχία: "Bad news".

Η Naomi Watts απάντησε στο σχετικό σχόλιο, γράφοντας πως σίγουρα "δεν επρόκειτο για μία καλή ημέρα". Η ανάρτηση θύμισε πολλές δικές μας, καθημερινές αντιδράσεις μπροστά σε συσκευές που χαλάνε τώρα που τις λειτουργούμε περισσότερο από ποτέ, αλλά στο τέλος, πάντα επιλέγουμε να διατηρήσουμε την παρακάτω εκδοχή της ηθοποιού:

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.