CELEBRITIES

Το cast του “Sex and the City” επανενώνεται για καλό σκοπό


The Jennettes

10 Απριλίου 2020

Το cast του “Sex and the City” επανενώνεται για καλό σκοπό

Το cast του «Sex and the City» συναντήθηκε ξανά στο “The Bradshaw Boys podcast”, για να συγχαρεί τη Meg, γιατρό που εργάζεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας COVID-19 σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, όπου οι περιπτώσεις κορωνοϊού συνεχίζουν να αυξάνονται με αμείωτο ρυθμό.

"Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και σε τέτοιες στιγμές, όμως εκφράζω την ευγνωμοσύνη, την εκτίμηση, τον σεβασμό, τη λατρεία και το δέος. Είμαι εμπνευσμένη. Είμαι ενθουσιασμένη", δήλωσε η Sarah Jessica Parker.  “Υπάρχει η κατανόηση ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μια υποχρέωση και δεσμεύονται να αντιμετωπίσουν κάτι τόσο τρομακτικό και με έλλειψη πόρων.”

Η Kim Catrall πρόσθεσε "Χωρίς εσάς, δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε". Όπως και η Cynthia Nixon δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε όλο το προσωπικό των νοσοκομείων της Νέας Υόρκης, που μάχεται ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού.

Δείτε ακόμη: Τα πιο εντυπωσιακά looks του Met Gala 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.