CELEBRITIES

Η Lady Gaga θα πρωταγωνισtήσει σε ταινία βασισμένη στο έγκλημα που τάραξε την οικογένεια Gucci


10 Απριλίου 2020

Η Lady Gaga θα πρωταγωνισtήσει σε ταινία βασισμένη στο έγκλημα που τάραξε την οικογένεια Gucci

Φαίνεται πως η Lady Gaga θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη. Έναν χρόνο μετά την υποψηφιότητα για Όσκαρ με το A star is born, από τον Bradley Cooper, η Gaga φέρεται να κλείνει τον επόμενο κινηματογραφικό ρόλο και αυτό συνδέεται με μια από τις πιο διάσημες οικογένειες της μόδας.

Η star βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να παίξει σε ταινία για την οικογένεια Gucci, που επικεντρώνεται στη δολοφονία του εγγονού του Guccio Gucci, Maurizio Gucci. Η Gaga αναμένεται να παίξει την Patrizia Reggiani, την πρώην σύζυγο του Maurizio, που είχε καταδικαστεί ότι σχεδίασε τη δολοφονία του το 1995. Έμεινε στη φυλακή για 18 χρόνια πριν αποφυλακιστεί το 2016.

Η είδηση έγινε γνωστή για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2019, αλλά μόλις χθες έγινε γνωστό ότι, η MGM αγόρασε τα δικαιώματα για το δράμα, το οποίο έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα την Ημέρα των Ευχαριστιών το 2021.

Ο σκηνοθέτης Ridley Scott (Alien, Blade Runner, Thelma & Louise) και η σύζυγος του Giannina Scott θα αναλάβουν την παραγωγή. Ο Roberto Bentivegna θα σκηνοθετήσει το σενάριο με βάση το βιβλίο της Sara Gay Forden, The House of Gucci: Μια συγκλονιστική ιστορία δολοφονίας, τρέλας, αίγλης και απληστίας.
Αυτή ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα της Gaga έχει συνδεθεί με μια αληθινή ιστορία μόδας που μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη. Το 2016, φημολογήθηκε πως θα υποδυόταν την Donatella Versace στο American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace, του Ryan Murphy, όμως τον ρόλο τελικά πήρε η Penélope Cruz.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.