CELEBRITIES

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το πρώτο ηχογραφημένο μήνυμά της για το "διαφορετικό" Πάσχα που θα ζήσουμε


The Jennettes

11 Απριλίου 2020

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το πρώτο ηχογραφημένο μήνυμά της για το "διαφορετικό" Πάσχα που θα ζήσουμε

Η βασίλισσα Ελισάβετ μετέφερε νέο μήνυμα στο κοινό λίγες ημέρες μετά το σπάνιο διάγγελμά της.

Η 93χρονη μονάρχης θέλησε να κάνει ξεκάθαρο μεταξύ άλλων, πως  «το Πάσχα δεν ακυρώνεται» φέτος μέσα από ένα ηχογραφημένο μήνυμα, το οποίο χρησιμοποιεί πρώτη φορά για να απευθυνθεί στο κοινό.

Η βασίλισσα Ελισάβετ αναγνώρισε πως αυτό το Πάσχα θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα, όμως τόνισε πως "μένοντας μακριά, κρατάμε τους άλλους ασφαλείς". Ωστόσο, ο λόγος της γέμισε με ελπίδα την ψυχή του κάθε πολίτη, αφού μεταξύ άλλων δήλωσε πως  «Ο κορωνοϊός δεν θα μας νικήσει».

Ακολουθεί μέρος από τον λόγο της βασίλισσας:

«Αυτό τον χρόνο, το Πάσχα θα είναι διαφορετικό για πολλούς από εμάς. Πολλές θρησκείες έχουν γιορτές που υμνούν το φως ενάντια στο σκοτάδι. Πολλοί Χριστιανοί θα άναβαν μαζί τα κεριά τους αυτές τις ημέρες. Αυτό το Πάσχα θα είναι διαφορετικό, αλλά με το να μένουμε μακριά, κρατάμε τους άλλους ασφαλείς. Το Πάσχα όμως, δεν ακυρώνεται. Στην πραγματικότητα, χρειαζόμαστε το Πάσχα περισσότερο από ποτέ. Το γεγονός ότι ο Χριστός είχε αναστηθεί έδωσε στους μαθητές του νέα ελπίδα και καινούριο σκοπό και όλοι μας μπορούμε να ανακτήσουμε την ελπίδα μας μέσα από αυτό. Ξέρουμε ότι ο κορωνοϊός δεν θα μας νικήσει. Όσο σκοτεινός κι αν είναι ο θάνατος, ιδίως για εκείνους που θρηνούν, το φως και η ζωή έχουν μεγαλύτερη δύναμη. Είθε η ζωντανή φλόγα της πασχαλινής ελπίδας να είναι ένας σταθερός οδηγός μας, καθώς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε το μέλλον».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.