CELEBRITIES

Το διαφορετικό Πάσχα της Vanessa Bryant με τις κόρες της, χωρίς τον Kobe και τη Gigi


The Jennettes

13 Απριλίου 2020

Το διαφορετικό Πάσχα της Vanessa Bryant με τις κόρες της, χωρίς τον Kobe και τη Gigi

Αυτό το Πάσχα είναι διαφορετικό για όλους, και πολύ περισσότερο για εκείνους που φέτος, δεν είναι μαζί με όλη τους την οικογένεια.

Η Vanessa Bryant είναι ένα από τα παραπάνω άτομα, που πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα της απώλειας του αγαπημένου συζύγου της, Kobe και της κόρης τους, Gianna, γιορτάζοντας το ίδιο, όπως κάθε χρόνο για χάρη των υπόλοιπων παιδιών της. 

Η 37χρονη Vanessa δημοσίευσε πριν λίγες μόλις ώρες, φωτογραφίες με τις υπέροχες κόρες της από το φετινό Πάσχα, που είναι το πρώτο τους χωρίς τον Kobe Bryant και τη Gigi. Στην πρώτη φωτογραφία, βλέπουμε την 17χρονη Natalia με την 9 μηνών, Capri ενώ στη δεύτερη, η Vanessa φιλάει στο μάγουλο την 3χρονη Bianka.

Ο 47χρονος Kobe και η 13χρονη Gianna έχασαν τη ζωή τους μαζί με επτά ακόμη ανθρώπους μετά την πτώση αεροπλάνου στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια στις 26 Ιανουαρίου του 2020. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.