CELEBRITIES

H Victoria Beckham κάνει το πιο νοσταλγικό throwback, δίνοντας άλλη νότα στο φετινό Πάσχα


The Jennettes

14 Απριλίου 2020

H Victoria Beckham κάνει το πιο νοσταλγικό throwback, δίνοντας άλλη νότα στο φετινό Πάσχα

Είναι γνωστό πως η Victoria Beckham έχει δημιουργήσει μια αξιολάτρευτη οικογένεια με τον David Beckham και αυτή η περίοδος που μένουμε σπίτι, είναι η καταλληλότερη για να ανασύρουμε τις πιο όμορφες και γλυκές αναμνήσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Με αυτή τη λογική, η Victoria Beckham ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή το Πάσχα μία παλιά φωτογραφία της 8χρονης κόρης της, Harper, κάνοντας την πιο γλυκιά και νοσταλγική αναδρομή στο παρελθόν.

Βγαλμένη από ένα διαφορετικό Πάσχα, η μικρή Harper είναι ντυμένη στα λευκά και θυμίζει άγγελο. Η Victoria συνόδευσε την τρυφερή φωτογραφία, γράφοντας: "Βρήκα την πιο γλυκιά ανάμνηση από την Harper από ένα παλαιότερο Πάσχα. Η σκέψη μου είναι μαζί με τον κόσμο που καλείται να κάνει ένα διαφορετικό Πάσχα φέτος". 

Το διάσημο ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, που είναι από 8 έως 21 ετών και φαίνεται πως έχουν επιλέξει να περάσουν όλοι μαζί, ενωμένοι αυτό το δύσκολο διάστημα εν όψει της καραντίνας. 

Δείτε ακόμη: Tα ωραιότερα looks από το show Victoria Beckham S/S 2020 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.