CELEBRITIES

Το «ευχαριστώ» της Barbra Streisand στους γιατρούς που μάχονται τον κορωνοϊό και το ξέσπασμά της κατά του Donald Trump


The Jennettes

14 Απριλίου 2020

Το «ευχαριστώ» της Barbra Streisand στους γιατρούς που μάχονται τον κορωνοϊό και το ξέσπασμά της κατά του Donald Trump

Η πανδημία του κορωνοϊού εδώ και μέρες πλήττει αφόρητα τις ΗΠΑ, ενώ με αμείωτο ρυθμό αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών.

Η διάσημη τραγουδίστρια, Barbra Streisand, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αμερικανού προέδρου, Donald Trump, επικρίνοντας σφοδρά τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την πανδημία του κορωνοϊού, αποκαλώντας τον, μάλιστα, ψεύτη κατά συρροή. «Μετά την εκλογή του Trump έγραψα ένα τραγούδι με τίτλο «Don't lie to me» επειδή ήταν ψεύτης κατά συρροή. Τώρα που πάνω από 20.000 άτομα έχουν χάσει την ζωή τους εξαιτίας της ανικανότητας και των ψεμάτων του, έχει πλέον αποδείξει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την αλήθεια. Είναι ακατάλληλος για να βρίσκεται στο πηδάλιο αυτού του έθνους... ειδικά σε περίοδο κρίσης», έγραψε η βραβευμένη με δύο Όσκαρ καλλιτέχνιδα στο Twitter.

Η Streisand σε άλλο της post της στο Instagram, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, που μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό. Ενώ τόνισε τη σημασία του να είμαστε όλοι ενωμένοι για να ξεπεράσουμε τον κίνδυνο.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.