CELEBRITIES

H Jane Fonda δημιουργεί αθλητικές φόρμες και πολεμά τον Covid-19


15 Απριλίου 2020

H Jane Fonda δημιουργεί αθλητικές φόρμες και πολεμά τον Covid-19

Όπως πολλοί που βρίσκονται στην απομόνωση αυτή τη στιγμή, η ηθοποιός Jane Fonda εξερευνά τον κόσμο των άνετων ρούχων. Σήμερα, μοιράστηκε στο Ιnstagram μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται να φορά αθλητική φόρμα. Ποζάρει στο καθιστικό της, φορώντας μια γκρι φόρμα και κόκκινο κραγιόν, ενώ χαϊδεύει το σκύλο της.

Το σετ φόρμας είχε μία λωρίδα στα χρώματα του ουράνιου τόξου με το όνομα της σε κάθε πλευρά. Ωστόσο, δεν πρόκειται για μία συνηθισμένη φόρμα, αφού το εκατό τοις εκατό των καθαρών εσόδων θα δοθεί στην Fire Drill Friday, την οργάνωση της Fonda που παροτρύνει τους πολιτικούς να δώσουν προσοχή στην κλιματική αλλαγή και το One Fair Wage, το οποίο υποστηρίζει τον πλήρη κατώτατο μισθό για τους εργαζόμενους. «Κάθε αγορά θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και θα παρέχει βοήθεια στον κλάδο των υπηρεσιών μας και στους εργαζόμενους που επηρεάζονται από τον COVID-19», έγραψε στη λεζάντα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS