CELEBRITIES

Η Sharon Stone μιλά για το μισογύνικο Hollywood, το εγκεφαλικό που υπέστη και τις εφαρμογές γνωριμιών και σοκάρει


16 Απριλίου 2020

Η Sharon Stone μιλά για το μισογύνικο Hollywood, το εγκεφαλικό που υπέστη και τις εφαρμογές γνωριμιών και σοκάρει

Η Sharon Stone είναι το εξώφυλλο για τη νέα έκδοση της γερμανικής VOGUE. Η 62χρονη ηθοποιός φαίνεται απίστευτη καθώς φορά μια σειρά από power look, ενώ μίλησε για τη διαρκή δοκιμασία του χρόνου στο «μισογυνικο» Hollywood.

Η σταρ, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί το Bumble, συζήτησε επίσης τους κινδύνους του ραντεβού στην εποχή του Διαδικτύου και έδωσε μια λεπτομερή περιγραφή της ανάρρωσης της μετά το εγκεφαλικό της το 2001.

Η Sharon μίλησε για τις πρώτες μέρες της στα φιλμ, εξηγώντας ότι αγωνίστηκε να πάρει cast πριν φωτογραφηθεί γυμνή για το Playboy σε μια προσπάθεια να πάρει πρωταγωνιστικούς γυναικείους ρόλους. Έπειτα ήρθε ο εμβληματικός ρόλος στο Basic Instinct, 1992 που όπως λέει «κυριαρχούσε» στη ζωή της έκτοτε.

Συζητώντας εάν η αλλαγή που προκλήθηκε από το #MeToo ήταν αισθητή σε αυτήν, η Sharon είπε: «Όταν ξεκίνησα ως μοντέλο και ηθοποιός, ο όρος «fuckable» εξομοιώθηκε με το λειτουργικό και την κάμερα. «Ήταν μια αρκετά μισογυνική εποχή πριν από είκοσι χρόνια. Ο Μελ Γκίμπσον, ο οποίος είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος από εμένα, σκέφτηκε ότι ήμουν πολύ μεγάλη για να πρωταγωνιστήσω απέναντί ​​του.

Η Sharon ανέφερε επίσης τη δύσκολη περίοδο στη ζωή της που ακολούθησε το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2001, σε ηλικία 43 ετών.

Διέκοψε την καριέρα της, και τον γάμο της, και της πήρε αρκετό χρόνο μέχρι να οδηγηθεί στην ανάκαμψη. Όταν έμαθε να δέχεται ξανά τον εαυτό της και τη διαδικασία της γήρανσης, η Sharon είπε: «Υπήρξε ένα σημείο στα σαράντα μου όταν πήγα στο μπάνιο με ένα μπουκάλι κρασί, κλείδωσα την πόρτα και είπα:" Δεν θα βγω μέχρι να μπορώ να δεχτώ πλήρως το σώμα μου. "

Η Sharon παρουσίασε επίσης λεπτομερώς τις παγίδες των μοντέρνων ραντεβού στην προσπάθεια να βρει ξανά την αγάπη στις εφαρμογές γνωριμιών. Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον σεναριογράφο Michael Greenburg το 1984 και ο γάμος τους έληξε το 1987. Στη συνέχεια παντρεύτηκε τον δημοσιογράφο Phil Bronstein από το 1998 έως το 2004, με τον οποίο μεγαλώνει τον γιο της Roan, 19 ετών.

Το αστέρι του Hollywood υιοθέτησε δύο γιους, τον Κουίν, 13 ετών και τον 14χρονο Λάιρντ. Αποκαλύπτοντας ότι έπρεπε να συναντήσει τα είδη των ανδρών που δεν θα συναντούσε ποτέ στην πραγματική ζωή, η ίδια είπε ότι αυτή τη στιγμή συνομιλεί με έναν αεροναυτικό μηχανικό.

Ωστόσο, αστειεύτηκε ότι έχει την «χειρότερη τύχη» με άντρες και είχε συνομιλήσει, με όλους από πρώην καταδίκους, σε «κοινωνικά αδέξια» άτομα, ακόμη και με αυτούς που προτιμούν τη συντροφιά του σκύλου τους από τους ανθρώπους.

«Ξέρεις, όταν είσαι άγαμος σε αυτήν την ηλικία, συνήθως υπάρχει λόγος για αυτό. Υπολογίζω και τον εαυτό μου σε αυτό », είπε. Η Sharon δημοσίευσε με περηφάνια μερικά από τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τη φωτογράφιση VOGUE, ευχαριστώντας τη φωτογράφο Liz Collins.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.