CELEBRITIES

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Meghan Markle μετά την αποχώρησή της από το Παλάτι


The Jennettes

20 Απριλίου 2020

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Meghan Markle μετά την αποχώρησή της από το Παλάτι

Η συνέντευξη της δούκισσας είχε δοθεί το 2019, λίγους μήνες πριν την παραίτηση του ζευγαριού από τα βασιλικά καθήκοντα, αλλά τώρα είδε το φως της δημοσιότητας

Λίγο μετά από την εμφάνισή της μαζί με τον πρίγκιπα Harry στους δρόμους του Los Angeles ως εθελοντές για την οργάνωση Project Angel Food, η Meghan Markle εμφανίστηκε πριν από λίγο στην τηλεόραση μέσω μίας συνέντευξης που είχε παραχωρήσει λίγο παλαιότερα.

H Meghan Markle επέστρεψε και επίσημα στον χώρο του θεάματος μετά την παραίτησή της από τα βασιλικά καθήκοντα και πριν λίγο η συνέντευξή της παρουσιάστηκε στην εκπομπή του ABC Good Morning America, στην οποία μιλούσε για το ντοκιμαντέρ του Disney Plus, Elephant, και τον ρόλο της σε αυτό ως αφηγήτρια. Ουσιαστικά, πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της δούκισσας μετά την κοινή της απόφαση για αποχώρηση από τα καθήκοντα του Παλατιού με τον πρίγκιπα Harry.

Η συνέντευξη είχε πραγματοποιηθεί το 2019- μήνες πριν την ανακοίνωση της απόφασης του βασιλικού ζευγαριού. Σκοπός της συνέντευξης ήταν η προώθηση του ντοκιμαντέρ, στο οποίο η Meghan παρουσιάζεται ως αφηγήτρια."Νιώθω ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να είμαι μέρος αυτής της ζωντανής ιστορίας που φέρνει στη δημοσιότητα ενδιαφέροντα στοιχεία για τους ελέφαντες. Είμαι πολύ τυχερή που μπόρεσα να δω πώς συμπεριφέρονται στο φυσικό τους περιβάλλον", όπως αναφέρει η ίδια.

"Όταν περνάμε πολύτιμο χρόνο με αυτά τα πλάσματα, συνειδητοποιούμε ότι ο ρόλος μας στην προστασία και την ασφάλειά τους είναι σπουδαίος". Ενώ μεταξύ άλλων, τόνισε: "Ελπίζω όταν οι άνθρωποι δουν αυτό το ντοκιμαντέρ, να συνειδητοποιήσουν πόσο εξαρτημένοι είμαστε ο ένας από τον άλλον σε αυτό τον πλανήτη. Ο καθένας έχει τον δικό του, διαφορετικό τρόπο για να νοιάζεται για τους άλλους , για τον πλανήτη και για όλα αυτά τα ζώα". 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.