CELEBRITIES

Η Eva Mendes δημοσίευσε το πιο ειλικρινές post εν μέσω της καραντίνας


The Jennettes

20 Απριλίου 2020

Η Eva Mendes δημοσίευσε το πιο ειλικρινές post εν μέσω της καραντίνας

Πολλοί είναι οι celebrities που αυτό το διάστημα, φροντίζουν να ενημερώνουν το κοινό για το πόσο δημιουργικά και πρωτότυπα περνούν τον χρόνο τους μέσα στο σπίτι εν μέσω της καραντίνας.

Ωστόσο, η Eva Mendes πριν λίγες ώρες, δημοσίευσε ίσως, ένα από τα πιο ειλικρινή και αληθινά posts, που κυκλοφορούν αυτό το διάστημα στα social media.

"Αυτή είμαι εγώ. Έτσι με ζωγράφισε το παιδί μου. Όχι, δεν έχω γίνει master στην κουζίνα κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Δεν έχω κάνει γυμναστική εδώ και δυο μήνες. Δεν έχω γράψει καμία νουβέλα. Προσπαθώ απλά να είμαι μια αστεία μαμά χωρίς να χάνω τα λογικά μου. Στέλνω πολλή αγάπη εκεί έξω. Θα χαρώ να διαβάσω πώς αισθάνεστε κι εσείς. Amore, amore, amore". 

Φυσικά, η καθημερινότητα των celebrities διαφέρει και μπορεί να ενώνει μοναδικά την πρωτοτυπία με την πραγματικότητα, αλλά νιώσαμε μεγάλη ταύτιση με το post της 46χρονης αγαπημένης ηθοποιού, που αποτυπώθηκε υπέροχα μέσα από μια απλή παιδική ζωγραφιά!

Δείτε ακόμη: Eva Mendes: Το απόλυτο θηλυκό 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS