CELEBRITIES

Η αιχμηρή επιστολή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle σε 4 βρετανικές εφημερίδες


The Jennettes

20 Απριλίου 2020

Η αιχμηρή επιστολή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle σε 4 βρετανικές εφημερίδες

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν να κόψουν κάθε σχέση με τέσσερις βρετανικές εφημερίδες, κι έτσι έστειλαν επιστολή προς τους εκδότες τους, κατηγορώντας τους για «διαστρεβλωμένα, ψευδή και αδιάκριτα δημοσιεύματα πέρα από τη λογική». 

Οι εφημερίδες είναι οι: Daily Mail, Sun, Express και Mirror ενώ η απόφαση του ζευγαριού να μην απαντήσει ξανά σε ερωτήματα  δημοσιογράφων από αυτά τα μέσα, έρχεται λίγα 24ωρα πριν από την ακροαματική διαδικασία για τη μήνυση της Meghan Markle εναντίον της Mail on Sunday, για τη δημοσιοποίηση της επιστολής που είχε στείλει στον πατέρα της. 

Μάλιστα, οι δυο τους ξεκαθαρίζουν ότι θα υπάρχει «μηδενική εμπλοκή» με τις συγκεκριμένες εφημερίδες εκτός όταν είναι απαραίτητο, μέσω των δικηγόρων τους. Ανάμεσα σε όσα αναφέρουν μέσω της επιστολής τους, τονίζεται και το γεγονός πως η κίνησή τους «δεν αφορά την αποφυγή της κριτικής», ούτε επιδιώκει τη διακοπή του δημοσίου διαλόγου ή λογοκρισία για το ακριβές ρεπορτάζ. Τα ΜΜΕ έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν ρεπορτάζ και να έχουν άποψη για τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex, καλή ή κακή. Αλλά η γνώμη αυτή δεν μπορεί να βασίζεται σε ένα ψέμα».

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει στραφεί ξεχωριστά, νομικά εναντίον των Sun και Mirror, για χακάρισμα του τηλεφώνου του. Ο ίδιος και η Meghan Markle σπεύδουν λοιπόν, να κάνουν κατανοητό ότι από εδώ και στο εξής, αρνούνται να γίνονται θύματα εκμετάλλευσης «για μια οικονομία του clickbait και της διαστρέβλωσης».

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.