CELEBRITIES

Η Demi Moore και ο Bruce Willis ξεκίνησαν το πιο αγχολυτικό χόμπι εν μέσω καραντίνας


The Jennettes

22 Απριλίου 2020

Η Demi Moore και ο Bruce Willis ξεκίνησαν το πιο αγχολυτικό χόμπι εν μέσω καραντίνας

H Demi Moore και ο Bruce Willis περνούν μαζί τις ημέρες της καραντίνας και φυσικά, μαζί με τις κόρες τους, Rumer, Scout και Tallulah στην περιοχή Hailey του Idaho. 

Καθώς η αγαπημένη ηθοποιός συνεχίζει την καραντίνα με τον πρώην σύζυγό της, Bruce Willis, οι στιγμές οικογενειακής χαράς και γαλήνης δεν σταματούν! Συγκεκριμένη, αυτή την εβδομάδα η οικογένεια διοργάνωσε διαγωνισμό ζωγραφικής ενώ δημοσίευσε τα εικαστικά αποτελέσματα στο Instagram την Τρίτη.

Η 57χρονη ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό μια φωτογραφία στην οποία χαμογελάει και φοράει την ποδιά του ζωγράφου, κρατώντας ένα πινέλο στο χέρι και δείχνοντας το δημιούργημά της... μια καμηλοπάρδαλη!  

Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε όλη την οικογένεια σε απόλυτη συγκέντρωση, επιδεικνύοντας ένα αστείρευτο ταλέντο. Η διασκεδαστική βραδιά που ξεκίνησε από το πιο αγχολυτικό χόμπι εν μέσω καραντίνας θα είναι στον κατάλογο των ομορφότερων αναμνήσεων μετά το τέλος της πανδημίας.

Η Demi Morre και ο Bruce Willis είναι μαζί σε καραντίνα παρόλο που το ζευγάρι έχει χωρίσει από το 2000. Δεν είναι η πρώτη φορά ωστόσο, που δείχνουν πως αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο ο ένας με τον άλλον, διατηρώντας τις καλύτερες φιλικές σχέσεις. 

Δείτε ακόμη: 6 stylish looks της Victoria Beckham 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.