CELEBRITIES

O Idris Elba προτείνει να γίνεται καραντίνα μία εβδομάδα κάθε χρόνο και προκαλεί αντιδράσεις


The Jennettes

23 Απριλίου 2020

O Idris Elba προτείνει να γίνεται καραντίνα μία εβδομάδα κάθε χρόνο και προκαλεί αντιδράσεις

Έξαλλοι έγιναν οι χρήστες του Twitter με την πρόταση του Idris Elba ο κόσμος να μπαίνει σε καραντίνα για μια εβδομάδα κάθε χρόνο «για να θυμόμαστε την περίοδο που περνάμε».

«Πιστεύω ότι ο κόσμος θα πρέπει να μπαίνει σε καραντίνα για μια εβδομάδα κάθε χρόνο για να θυμάται αυτή την περίοδο. Για να θυμόμαστε ο ένας τον άλλο. Πραγματικά το πιστεύω» είπε ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός. Τα σχόλια που προκάλεσε με αυτά του τα λόγια, κάθε άλλο παρά θετικά ήταν.

«Δεν ζεις στον πραγματικό κόσμο», σχολίασε ένας χρήστης του twitter. «Δεν μας έφταναν όλα όσα τραβάμε, έχουμε και αυτές τις αηδίες» σχολίασε πιο θυμωμένος ένας άλλος χρήστης. «Τον αγαπώ αλλά ήταν λίγο ανόητη η πρότασή του», σχολίασε ένας τρίτος.

«Το κάνουν και άλλα είδη. Λέγεται χειμερία νάρκη. Αλλά σου θυμίζει ότι ο κόσμος δεν κινείται με τους δικούς σου χρόνους. Έχουν περάσει έξι εβδομάδες από την στιγμή που οι ζωές μας ανατράπηκαν. Πραγματικά τρομακτική και αγχωτική περίοδος. Και πιστεύω ότι αποτέλεσε μια συλλογική παγκόσμια εμπειρία», πρόσθεσε ο Elba.

Δείτε ακόμη: Τα πιο εντυπωσιακά looks του Met Gala 2019 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.