CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Louis έγινε 2 και το γιόρτασε με χρώματα και ουράνια τόξα


The Jennettes

23 Απριλίου 2020

Ο πρίγκιπας Louis έγινε 2 και το γιόρτασε με χρώματα και ουράνια τόξα

Ο βενιαμίν της οικογένειας του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, πρίγκιπας Louis, γίνεται σήμερα 2 και ήδη το γιόρτασε με πολλές ζωγραφιές και χρώματα.

Ο μικρός Louis μεγάλωσε και οι γονείς του μοιράστηκαν με τους followers τους στο Instagram υπέροχες φωτογραφίες του. Ο γλυκύτατος πρίγκιπας Louis εμφανίζεται σε υπέροχες πόζες που τράβηξε η περήφανη μαμά του πριν από λίγες μέρες.

“Μοιραζόμαστε μαζί σας μία “κρυφή ματιά” της ζωγραφικής του πρίγκιπα Louis για τα δεύτερα γενέθλιά του”, γράφουν στην ανάρτησή τους η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William. Στις φωτογραφίες ο μικρός πρίγκιπας φαίνεται να απολαμβάνει τη ζωγραφική με δαχτυλομπογιές.

Ο Louis και τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του, ο 6χρονος πρίγκιπας George και η 4χρονη πριγκίπισσα Charlotte βρίσκονται σε καραντίνα με τους γονείς τους στο Άνμερ Χολ του Νόρφολκ εξαιτίας του κορωνοϊού.

Δείτε ακόμη:5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.