CELEBRITIES

Η Heidi Klum κάνει τους fans της να αναρωτιούνται αν είναι έγκυος


The Jennettes

23 Απριλίου 2020

Η Heidi Klum κάνει τους fans της να αναρωτιούνται αν είναι έγκυος

To όμορφο top model, Heidi Klum μάς έχει συνηθίσει σε άλλου είδους φωτογραφίσεις και όχι σε posts σαν αυτό που έκανε πριν λίγες ώρες στο Instagram.

H 46χρονη star μέσω του post της έκανε τους fans της να αναρωτιούνται εάν είναι έγκυος, καθώς δείχνει την κοιλιά της, ενώ ποζάρει ανάμεσα στον σύζυγό της, Tom Kaulitz και τον δίδυμο αδερφό του, Bill.

Όπως γράφει κάτω από τη μυστηριώδη φωτογραφία, "Το δείπνο ήταν καλό", υπονοώντας ότι η κοιλίτσα που δείχνει, θα μπορούσε να φιλοξενεί ένα μωρό, σύμφωνα με τους followers της που κατέκλυσαν το post με σχόλια περί πιθανής εγκυμοσύνης.

Ωστόσο, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση πως η Klum διανύει περίοδο εγκυμοσύνης. Η ίδια με τον σύζυγό της παντρεύτηκαν το 2019 ενώ η Heidi έχει ήδη τέσσερα παιδιά. Τη Leni και τη Lou με τον Flavio Briatore, και τους Henry και Johan με τον Seal. Μένει να δούμε εάν είναι στον δρόμο και το πέμπτο! 

Δείτε ακόμη: 6 stylish looks της Victoria Beckham 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS