CELEBRITIES

«Thoroughly Modern Royals: The Real World Of Harry And Meghan»: Το βιβλίο για τη ζωή των Harry και Meghan


The Jennettes

28 Απριλίου 2020

«Thoroughly Modern Royals: The Real World Of Harry And Meghan»: Το βιβλίο για τη ζωή των Harry και Meghan

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αναμένεται να κυκλοφορήσουν το βιβλίο τους με τίτλο «Thoroughly Modern Royals: The Real World Of Harry And Meghan», προκαλώντας ήδη προβληματισμούς στο παλάτι.

Το βιβλίο των 320 σελίδων, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου, γράφεται από τους δημοσιογράφους του βασιλικού ρεπορτάζ Omid Scobie και Carolyn Durand. Το βιβλίο θα ξεκινήσει από την αρχή της γνωριμίας του ζευγαριού και ίσως να περιλαμβάνει νέες αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα συνέβησαν και το οδήγησαν να αποφασίσει την αποχώρησή του από τη βασιλική οικογένεια.

O Scobie που γράφει για τη σελίδα των βασιλικών στο Harper’s Bazaar, και η Durand, πρώην παραγωγός στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC, ξεκίνησαν να εργάζονται για την βιογραφία, το καλοκαίρι το 2018. Εκείνη την εποχή, η Markle προσπαθούσε να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα της νέας της ζωής και δεν απολάμβανε τη μεγάλη λατρεία στο πρόσωπό της όπως μετά τον γάμο της, λίγους μήνες νωρίτερα. 

Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και η πριγκίπισσα Diana, με τη μυστική συμμετοχή της στη βιογραφία «Diana: Her True Story», όταν ενθάρρυνε τους φίλους της να μιλήσουν στον συγγραφέα, Andrew Morton.

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.