CELEBRITIES

H Jessica Alba και η 11χρονη κόρη της, Honor ποζάρουν με μπικίνι και είναι ολόιδιες


The Jennettes

28 Απριλίου 2020

H Jessica Alba και η 11χρονη κόρη της, Honor ποζάρουν με μπικίνι και είναι ολόιδιες

H Jessica Alba έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα τρυφερό post στο Instagram, το οποίο είναι αφιερωμένο στην οικογένεια της.

Στο τέλος της δημοσίευσης, βλέπουμε την ίδια μαζί με την 11χρονη κόρη της, Honor σε ένα μικρό βίντεο, στο οποίο χορεύουν πανομοιότυπα, φορώντας μπικίνι.

Οι ομοιότητες μεταξύ τους είναι εμφανείς και η αλήθεια είναι πως μοιάζουν περισσότερο με αδερφές παρά με μαμά- κόρη. Οι δυο τους περνούν την καραντίνα μαζί, δοκιμάζοντας το ταλέντο τους στο TikTok και το αποτέλεσμα όπως βλέπουμε παρακάτω, είναι μοναδικό. 

Βλέποντας το βίντεο, δεν μπορούμε να σταματήσουμε να χαμογελάμε, καθώς μαμά και κόρη μεταδίδουν τη θετική τους ενέργεια, χορεύοντας και φορώντας το ίδιο μπικίνι, το ίδιο πουκάμισο και το ίδιο καπέλο!

Η Jessica Alba σήμερα γίνεται 39 χρονών και λίγο πριν τη νέα δεκαετία της ζωής της, φαίνεται πως βρίσκεται στην πιο καλή της περίοδο! Η ίδια δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ, καθώς απολαμβάνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας εν μέσω της καραντίνας. 

Δείτε ακόμη: 6 stylish looks της Victoria Beckham

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.